Péniszes blúzzal engesztelte ki vásárlóját a divatház

2000 dollárra, nagyjából 580 ezer forintra perelte be egy perthi ügyvédnő az LGFG Fashion House néven futó luxusmárkát, akiktől egy háromrészes kosztümöt rendelt meg, ami miatt nyolcszor kellett próbára és méretfelvételre rohangálnia a szabóságba. A rendelést azonban még így sem sikerült megfelelően teljesítenie a kanadai márkának, mivel az ügyvédnő, Francesca Bucolo szerint legalább két számmal nagyobb kosztümöt kapott és még a kivitelezéssel sem volt megelégedve.

“Körülbelül 14-es (hazánkban 44-es méretnek felel meg) méretet kaptam, óriási volt rám“ – állítja az ügyvédnő, akinek az alsó mérete 40-es, a felső pedig 38-as. A baki pedig annak tudatában kellemetlen, hogy a márka úgy hirdeti magát, hogy minőségi olasz és angol gyapjúval, svájci technológiával és Angliában tanult szabókkal dolgozik, illetve olyan nagy nevekkel működnek együtt, mint például a Loro Piana, a Marzotto, a Zegna vagy a Wain Shiell.

Bucolo a garanciális jogokra és az ár-érték aránytalanságára hivatkozva beperelte a céget, akikkel végül peren kívül egyezett meg abban, hogy visszatérítik a kosztüm árának az ötven százalékát és kárpótlásképpen 5 testre szabott blúzt is hozzácsapnak a nagylelkű ajánlathoz.

A bajok azonban csak azután kezdődtek, hogy az ajándék ingek megérkeztek a perthi irodába, mivel az öt blúz mellé még egy hatodikat is küldött az LGFG, amivel nem is lett volna semmi baj, ha azon nem színes péniszek éktelenkedtek volna a virágminták mellett.

“Mindenki nagyon felháborodott. Főleg, hogy azt mondták, hogy ezt társasági eseményeken is viselhetem és hogy ez egy személyes ajándék az elnöktől. Elég undorító” – nyilatkozta a Perth Nownak a kiakadt ügyvédnő. Az ügyre az LGFG divatház elnöke, Dimitrij Toukhcher is reagált és azt állította, hogy Bucolo a próbák során terrorizálta a munkatársait és persze a ruha méretével sem volt semmi baj, ezért az ügyvédnőnek kijárt az ejakuláló péniszekkel díszített blúz.

“Ha éttermem lenne, akkor valami vicces tortát kapott volna, de mivel szabóság vagyunk, ezért mi ajándék ingekkel és ruhákkal kedveskedünk” – poénkodott Toukhcher, aki jópofa gagnak nevezte húzását, de hozzátette, hogy nem tűri, hogy zaklassák az alkalmazottait.

Bucolo azonban tagadja, hogy bármivel is megfélemlítette volna Toukhcher munkatársait, állítja, hogy udvariasan állt hozzájuk a számtalan személyes találkozás és e-mail váltás során. “Még a kártérítés miatt is kínosan éreztem magam. Sem agresszív sem zsarnok nem vagyok” – mondta a megsértett ügyvédnő. Az LGFG elnöke szerint azonban a provokatív minta a hírességek körében is felkapott, tavaly például a Seinfeld című sorozatból ismert Jason Alexander is egy péniszmintás díszzsebkendővel dobta fel zakóját az Emmy-gálán. A provokatív nyomat egyébként az olyan legendás divatházaknál is felkapott, mint a Vivienne Westwood, mely jópár efféle holmit dobott piacra az elmúlt szezonban. Emlékeznek, egy jóhiszemű anyuka tavaly be is nézte a szexorgiás pólót és megvette azt kamaszlányának.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek