Még befizethet a lusta-cipőfűzőre!

Sokan nem szeretnek a cipőfűzőjükkel babrálni, és nekem is dereng még, micsoda kihívás volt az oviban megtanulni, hogyan kell megkötni egy cipőfűzőt. Azóta ezen persze túllendültem – akiknek ez nem jött össze, azoknak ott vannak a bebújós- és tépőzáros cipők, sőt, most már a "QuickShoeLace" is! 

Egy szlovén csapat kezdett gyűjtésbe a Kickstarteren, az előre belőtt 18 ezer dolláros (5,2 millió forintos) célt már elérték, úgyhogy biztos elkészülnek a rugalmas, kis kapcsokhoz csatolható fűzők. Egy párat 15 dollárnyi (4300 forint) utalásért, két párat 25 dollárért (7200 forint) kapunk, márciusban postázzák a termékeket. Van neonszínű meg csíkos is, de barna, fekete és fehér alapszínekben is rendelhető gumis fűző.

2e899e25ba6d6dcce138cb8fc70a7ed9 original
QuickShoeLace

Nekünk kicsit gyermetegnek tűnik a kezdeményezés és a kivitelezés is, egy kis kézügyességgel és 2 méter bugyigumival simán le lehet koppintani az ötletet, de önnek hogy tetszik? Ha örül neki, hogy még van pár napja leadni a rendelést, nyomjon alábbi sávon a menőre, ha ön se érti, miért kell folyton újrafeltalálni a cipőfűzőt, akkor a cikire!

Oszd meg másokkal is!
Mustra