Ez a 10 legfelkapottabb sminkes blog az Instagramon

Ha valaki tíz vagy akár még öt évvel ezelőtt azt mondta volna nekünk, hogy egyetlen Instagram oldallal többmillió dolláros karriert lehet kiépíteni, valószínűleg körberöhögjük. Aztán tessék, milliókat kaszálnak a blogírásról leszokott Insta-bloggerek. A képfeltöltő oldalra rárepültek a szépségápolásra és sminkelésre specializálódott bloggerek is, ami lehetővé tette számukra, hogy menő márkákkal kollaboráljanak vagy saját termékcsaládot dobjanak piacra.

A Fashionista.com szerkesztői az Instagram, a YouTube, a Facebook és a Twitter követők számát, a Google kereséseket, valamint a weboldalforgalmat figyelembe véve készített egy listát a legmenőbb Insta-bloggerekről, az összesítésből pedig kizárták az olyan lájkmágnes celebnőket, mint a rúzsbirodalmat építő Kylie Jenner, vagy celebfodrász Jen Atkins.

1. @CHRISSPY

A kalliforniai születésű Chrisspynek (igazi nevén Christinának) 3,6 millió követője van csak az Instagramon. Népszerűséget onnan szerzett magának, hogy rendszeresen tölt fel sminkvideókat saját YouTube csatornájára, amire ráharapott a MAC Cosmetics kreatív csapata és leszerződtette a Star  Trek kollekció promotálására. Chrisspy jelenleg együttműködik az Urban Decay-jel is, valamint szépségápolással és sminkeléssel kapcsolatos tanácsokat ad különféle fórumokon, legutóbb például a dubaii Popconon lehetett vele összefutni.

2. Amra OLEVIĆ, @AMREZY

Az 5,1 millió Instagram követőt számláló balkáni szépség, Amra Olević volt az első olyan szerencsés, aki együttműködhetett az Anastasia Beverly Hillsszel és piacra dobhatta saját színpalettáját. A gyakran Kim Kardashiannak öltöző és sminkelő Amrezynek nem ez volt az utolsó megkeresése, nemrég a Lip Landdel karöltve dobott piacra egy folyékony rúzs kollekciót.

What's up 2017?!?!? What's really good?? Dress @hotmiamistyles Jacket @beigeandcoco Boots @lolashoetiquedolls

Una foto publicada por Amra Olević | Artist (@amrezy) el

3. @MARIANNA_HEWITT

Marianna Hewitt az egyik olyan Insta-blogger a listán, aki következetesen frissíti LifeWithMe.com című blogját és a többi csatornáját. A szépségápolással, stílustanácsadással kapcsolatban rendszeresen posztoló Hewittnek 653 ezer Instagram követője van és nemrég szerződött le vele a Lorac.

4. NAOMI GIANNOPOULOS, @VEGAS_NAY

A @Vegas Nay bloggerének, Naomi Giannopoulosnak 8 millió követője van az Instagramon. A közelmúltban piacra dobta saját műszempilla- és körömkollekcióját Vegas Nay Lashes és Nails by Vegas Nay néven, valamint együttműködött a Too Faced kozmetikai márkával, akivel egy limitált szériás szemfesték palettát készítettek el. Vegas Nay sminktrükkjeit a YouTube-on is érdemes bekövetni.

Beautiful @beautybyjulia*wearing grand glamor lashes*and using @lasplashcosmetics gold pigment. #vegasnaylashes

Una foto publicada por Naomi Giannopoulos (@vegas_nay) el

5. KAREN SARAHI GONZALEZ, @ILUVSARAHII

A Dél-Kaliforniai Karen Sarahi Gonzalez öt évig dolgozott a Mac Cosmetics üzletében, mielőtt saját útját kezdte volna járni. A fent említett bloggerekkel könnyen összetéveszthető Gonzaleznek 3,2 millió követője van az Instagramon és olyan nagy nevekkel dolgozott már együtt, mint a NYX Cosmetics, a Garnier vagy a Dermalogica. YouTube csatornáját ide kattintva lehet elérni.

6. SHAYLA MITCHELL, @MAKEUPSHAYLA

A @Makeupshayla bloggere, Shayla Mitchell jól ismert rövid, informatív és lényegretörő oktatóanyagairól. A 2,1 millió Instagram követővel bíró Mitchellt leszerződtette az Estée Lauder, a Maybelline és a Quay Australia is az elmúlt években és várhatóan a közeljövőben saját termékcsaláddal is előrukkol majd.

A real one... Swimsuit: @kimikouture Coverup: @shoptikedi HandBag: @gucci Scarf: @gucci

Una foto publicada por SHAYLA (@makeupshayla) el

7. SAMANTHA RAVNDAHL, @SSSSAMANTHAA

A kanadai sminkesnek, Samantha Ravndahlnak 2,4 millió követője van az Instagramon és gyakran dolgozik együtt olyan menő márkákkal, mint a NYX Cosmetics, a Ren, a Biotherm és a Lancôme. @SSSSAMANTHAA YouTube csatornáját ide kattintva csodálhatja meg.

8. MARYAM MAQUILLAGE, @MARYAMNYC

A kezdetekben csak blogot író autodidakta sminkes, Maryam Maquillage nemrég kezdett nagyobb hangsúlyt fektetni az Instagram oldalára, ahol 984 ezren követik munkásságát. A sokoldalú sminktanácsokkal szolgáló bloggerre a közelmúltban felfigyelt a Benefit Cosmetics, a Crest, az Estée Lauder és a Maybelline is. A Fashionista.com szerint érdemes követni @MARYAMNYC sminkvideóit.

9. HRUSH ACHEMYAN, @STYLEDBYHRUSH

A Kardashian-Jenner pajtát erősítő Hrush Achemyan aTarte Cosmeticsel karöltve dobott piacra egy limitált szériás kollekciót, a Make Up For Ever márkával pedig a dubaii Brow Shown dolgozott együtt. Az 1,8 millió követőt számláló @STYLEDBYHRUSH világszerte tart mesterkurzusokat a szakmának és a hobbisminkeseknek.

10. JAMES CHARLES, @JAMESCHARLES

James Charles akkor szerzett magának hírnevet a közösségi oldalakon és a szakmában, mikor 17 évesen őt választották meg a CoverGirl első férfi nagykövetének. @JAMESCHARLES Instagram oldalát 1,2 millióan követik világszerte, de érdemes bekövetni a profi sminkes YouTube csatornáját is.

tag urself I'm the monkey

Una foto publicada por James Charles (@jamescharles) el

Oszd meg másokkal is!
Mustra