TEJBEN-VAJBAN

De szép ez a cípő! Kár, hogy horogkereszt minta van a talpán!

2017. január 12., csütörtök 09:53

A Redditen pörgött a lenti kép és történet, miszerint az egyik felhasználó vásárolt online egy téli bakancsot magának, aztán kiderült, hogy tök jó a cipő, meg minden, de minden lépéssel egy rakás kis horogkeresztet hagy maga után az ember ezt viselve - írja a Bored Panda.

A cípő például Amazonon is kapható, nem is olcsó, kb. 44 ezer forintnyi dollárt kérnek érte. Azt viszont valószínűleg még a legalapossabb cipővásárló sem veszi észre, hogy a cipő talpán a minták kis horogkereszteket formáznak.

71x4yH-e2OL. UY695
Fotó: Amazon

Vagyis nem egészen horogkeresztet formáznak, de amikor a gyanútlan felhasználó első alkalommal próbálta ki nedves időben, akkor kiderült, hogy pont úgy nyomódik a talp a talajhoz, hogy szabályos kis horogkereszteket hagy maga után a cipő.

military-swastika-boots-frshfshfckr-10
Fotó: Reddit

Hogy mi a megoldás, azt nem tudjuk. Első körben az tűnik ésszerűnek, hogy csak azután felvenni nedves időben, hogy a problémát okozó kis gumiperem lekopott, így a világ legtöbb bakancsához hasonlóan már csillagokra emlékeztető mintát fog hagyni ez a cipő is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ A 30-as évek fotókon

Graffitik, autók, emberek, hatalom, Amerika - John Gutmann a kamera segítségével megtanulta máshogyan látni a világot.

SZUBKULTÚR Utcai divat, de konkrétan, szó szerint

Ki hitte volna, hogy egy csatornafedél vagy irányítótábla ilyen tökéletes mintát ad a textilen. Utcai divat - szó szerint

FILMVILÁG Forog az új krimi Kulkával

Az X egy fordulatokban gazdag, skandináv típusú krimi. Kulka János a forgatás minden percét élvezte, tetszik neki a sztori is, és az általa játszott szereplő is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés