Bársony nyakörv pasiknak: menő vagy ciki?

Mikor már úgy gondolnánk, hogy végre búcsút inthetünk a chokereknek, azaz a nyakörvszerű láncoknak, akkor az Asos gondol egyet és piacra dobja a pasi chokert, ami nem más, mint egy 9.50 dolláros, nagyjából 2800 forintos smaragdzöld bársonyszalag kapoccsal – hívja fel a figyelmet az új őrületre a Fashionista.com.

Az Asos megy még egy kört a choker láncokkal.
Az Asos megy még egy kört a choker láncokkal.asos.com

Persze nem arról van szó, hogy a bársony nyakörvet szigorúan csak hölgyeken tudjuk elképzelni, mert szerintünk Harry Styles-on és néhány Gucci és Saint Laurent rajongó haverján egész jól mutatna, inkább csak az Asos.com időzítésén lepődtünk meg, mivel a choker a tavalyi év egyik “kötelező kiegészítője” volt, szóval kis késében vannak. A 2016-os Coachella fesztiválra például valószínűleg be sem engedtek volna choker nélkül, ki is kiáltották a chokert az új virágkoszorúnak.

A hírességek öltöztetőinek, például Monica Rose-nak köszönhetően olyan celebek is felkapták, mint Taylor Swift, de Kendall Jenner és Gigi Hadid se szívesen lépett utcára choker nélkül. Az év végére mintha csillapodott volna a nyakörv-láz, 2017-es divatanyagokba például egyelőre nem került a kényelmetlen kiegészítőből.

A chokert állítólag Drew Barrymore hozta divatba a 90-es években és ha hinni lehet a trendelőrejelzéseknek, akkor a pasik valóban a kilencvenes évek stílusa szerint fognak öltözködni 2017-ben, míg a nők inkább a 80-as éveket preferálják majd. Az Instagramon mindenesetre már van egy kisebb pasi choker hullám. Ön mit gondol az új férfi kiegészítőről? Menőnek találja és szívesen látná a párja nyakában vagy ön szerint egy vicc és ciki az egész? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1389) (2437) Ciki!
Mustra