TEJBEN-VAJBAN

Ezek a celebnők pózoltak Abodi Dóra ruháiban 2016-ban

2017. január 3., kedd 07:57

Abodi Dóra a tavalyihoz hasonlóan a 2016-os évet sem lazsálta el. Ruhái több neves magazinban is helyet kaptak és persze volt jópár híresség is, aki Abodiban indult el a vörös szőnyeges eseményekre vagy fellépésekre. Gwen Stefani, Dania Ramirez színésznő és az A-listás celebnők stylistja, B. Akerlund például többször is felbukkantak Abodiban, de a tervező ruhájában feszített idén Iggy Azalea és Pamela Anderson is.

"Az idei év is bővelkedett eseményekben. Amit kiemelnék, hogy ősszel prezentációt tarthattunk a milánói és a pekingi divathéten az ABODI 2017-es tavaszi-nyári kollekcióval, majd elindult a kollaborációnk a WINNER sportmárkával, amelynek kreatív igazgatójaként létrehoztunk egy teljesen új streetwear/athleisure (utcai divat/sport) márkát, a WINNERSPORT-ot. Elindult az ABODI online üzlet, amit már nagyon rég tervezgettünk, de most éreztük, hogy megérett rá az idő."

"Ami nagyon izgalmas, hogy a milánói La Rinascentével lesz egy együttműködésünk februárban. Felkértek, hogy két hétig mi legyünk az Annex Podium vendégei, így lesz egy saját shop-in-shopunk Milánóban. Erre eddig csak olasz márkákat kértek fel, valamint a Pitti Immagine felkért, hogy januárban vegyek részt egy beszélgetésen Firenzében, ami egy fontos lehetőség nekünk, mert az olasz divatkamara is ott lesz."

"Most készítettünk egy ruhát Madonnának, készül a jövő téli kollekció, illetve egy kapszulakollekció is, tehát úgy érzem, hogy a jövő év is sok izgalmas projektet és kollaborációt hoz majd. De persze ugyanúgy megvan mindennek a ritmusa, készülünk a divathetekre is” – mondja Abodi, akinek egyik ruhája nemrég feltűnt a Pussy Riot videójában, az új kollekció egyik legerősebb darabja pedig egy Fabio Rovazzi klipben landolt. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen hírességek viselték a tervező ruháit 2016-ban!

Blogok, amiket olvasunk

STíLER 5 tipp úszógumi ellen

Hiába edzünk és diétázunk, az a fránya úszógumi csak nem akar leolvadni? Ez az öt tipp bármilyen diétába vagy életmódba könnyedén beilleszthető, és segít a lapos has elérésében.

MÁS TÉSZTA Bögrés kefíres süti

Akkorát estem, hogy muszáj volt sütnöm valami vigasztalót. De isteni reggelire vagy vendégvárónak egy pohár finom tea mellé is.

HATÁRÁTKELŐ Los Angelesben az élet...

Egy idő után nem mondod az itthoniaknak, hogy jól vagy, mert mindenki csak arra vár, hogy mondjak végre valami rosszat
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés