Ezek a celebnők pózoltak Abodi Dóra ruháiban 2016-ban

Abodi Dóra a tavalyihoz hasonlóan a 2016-os évet sem lazsálta el. Ruhái több neves magazinban is helyet kaptak és persze volt jópár híresség is, aki Abodiban indult el a vörös szőnyeges eseményekre vagy fellépésekre. Gwen Stefani, Dania Ramirez színésznő és az A-listás celebnők stylistja, B. Akerlund például többször is felbukkantak Abodiban, de a tervező ruhájában feszített idén Iggy Azalea és Pamela Anderson is.

"Az idei év is bővelkedett eseményekben. Amit kiemelnék, hogy ősszel prezentációt tarthattunk a milánói és a pekingi divathéten az ABODI 2017-es tavaszi-nyári kollekcióval, majd elindult a kollaborációnk a WINNER sportmárkával, amelynek kreatív igazgatójaként létrehoztunk egy teljesen új streetwear/athleisure (utcai divat/sport) márkát, a WINNERSPORT-ot. Elindult az ABODI online üzlet, amit már nagyon rég tervezgettünk, de most éreztük, hogy megérett rá az idő."

"Ami nagyon izgalmas, hogy a milánói La Rinascentével lesz egy együttműködésünk februárban. Felkértek, hogy két hétig mi legyünk az Annex Podium vendégei, így lesz egy saját shop-in-shopunk Milánóban. Erre eddig csak olasz márkákat kértek fel, valamint a Pitti Immagine felkért, hogy januárban vegyek részt egy beszélgetésen Firenzében, ami egy fontos lehetőség nekünk, mert az olasz divatkamara is ott lesz."

"Most készítettünk egy ruhát Madonnának, készül a jövő téli kollekció, illetve egy kapszulakollekció is, tehát úgy érzem, hogy a jövő év is sok izgalmas projektet és kollaborációt hoz majd. De persze ugyanúgy megvan mindennek a ritmusa, készülünk a divathetekre is” – mondja Abodi, akinek egyik ruhája nemrég feltűnt a Pussy Riot videójában, az új kollekció egyik legerősebb darabja pedig egy Fabio Rovazzi klipben landolt. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen hírességek viselték a tervező ruháit 2016-ban!

Oszd meg másokkal is!
Mustra