Menő vagy ciki a Rihanna féle télicsizma?

A tavalyi sikeren felbuzdulva újra összedugta a fejét a világ legismertebb cipésze, Manolo Blahnik és a divatvilág egyre megkerülhetetlenebb popsztárja, Rihanna akik a farmeranyag után ezúttal a hasított bőrben és a szőrmében láttak fantáziát.

A Savage névre keresztelt második kapszulakollekciót a Timberland féle bakancsok ihlették, így természetesen helyet kapott benne az a Timberland ihlette fűzős, magassarkú bokacsizma is, amit Blahnik árult a 2000-es évek elején és ami annyi R&B illetbe hip-hop zenészen felbukkant Beyoncé “Bonnie & Clyde”anyagán át Jennifer Lopez emlékezetes “Jenny From The Block” című klipjéig. Sőt, Rihanna az első Manolo x Rihanna kollekcióból is küldött egy farmer combcsizmát Lopeznek, aki annyira belezúgott a lábbelibe, hogy abban rázta az “Ain't Your Mama” című klipjében is – írja a wwd.com.

Christmas gift ideas anyone ...

A tejeskávé és elefántcsont árnyalatot kapott Fallon, Dominique és Alexis fantázianéven futó darabok már kaphatóak a kijelölt üzletekben és a webáruházban, egy Napóleon stílusú fűzős csizmáért 2615 eurót, 813.176 forintot kérnek, a báránybőr bélést kapott cipők 1665 euróba, 517.769 forintba, míg a Timberland féle munkásbakancsok 1195 euróba, 371.570 forintba fájnak. Ön mit gondol a barbadosi celebnő legújabb alkotásairól, menőnek vagy cikinek találja? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (4164) (2734) Ciki!
Mustra