Para: döglött rágcsáló a Zara ruhában

Cailey Fiesel júliusban a greenwich-i Zarában két ruhát is vásárolt magának, majd amikor pár héttel később az egyiket felvette munkába, észrevette, hogy egy olyan kiegészítőre is szert tett, amire nem számított. Először csak a kellemetlen szagra figyelt fel, majd amikor kézzel megtapogatta a ruháját egy kiálló cérna után kutatva, észrevette, hogy egy egér van belevarrva annak szegélyébe. (A bizonyító erejű fotókért kattintson  ide!)

Ha ez önmagában nem lett volna elég megrázó, óriási kiütés lett a lábán a ruhában talált tetem miatt. Fiesel természetesen be is perelte a spanyol céget, a Zara USA pedig vizsgálatot indított az ügyben - írja a TMZ.  Egyelőre persze nem tudni, hogy került oda szerencsétlen rágcsáló, és azt sem, hogy Cailey Fiesel mekkora kártérítést szeretne kapni a Zarától, ahol egyébként - állításuk szerint - szigorú minőségi és biztonsági követelmények vannak. Na igen, reméljük, ez a kivétel, ami erősíti a szabályt.

mouse-801843 1920

Ugyan a Zaránál valószínűleg mulasztás miatt került egy jobb sorsra érdemes egér a ruhába, rengeteg tervező és designer van, aki állati tetemekből készült tárgyakra specializálódott, mert hát ezek szerint azért van igény erre is. Bizony, van, aki műkörmökbe épít bele ízletlábúakat, van, aki cipőkre tesz kitömött madarakat, és a sort tovább lehetne még folytatni.

Oszd meg másokkal is!
Mustra