Dobja fel valami sárgával a telet!

Aki végigkövette velünk a 2017-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató divathét New York-i,londoni, milánói és párizsi állomásait, annak valószínűleg feltűnt, hogy a rózsaszín mellett a sárga különféle árnyalatai, mint például a mustár, a kurkuma, a sáfrány vagy a körömvirág színek is divatban lesznek a következő szezonban.

Az Instyle.co.uk szerkesztősége azonban felhívta a figyelmet arra, hogy akár már most beépíthetjük ruhatárunkba a vidám színeket, mivel az olyan meghatározó divatházak, mint a Gucci, a Christopher Kane, a Jeremy Scott , a Marni vagy a Maison Margiela már a 2016-os szezonban is elsütötték a nyárias trendet, aminek köszönhetően a fast-fashion boltok is betáraztak sárgából az év második felére.

A Mangóban például 6995 forintot kérnek egy csinos blúzért, míg a Stradivariusban már 12.995 forintért beszerezhetünk egy pufidzsekit. A Zarában 34.995 forint a lapos talpú combcsizma, az Asos.com oldaláról pedig szuper kiegészítőket rendelhetünk be sárga színben. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan jött divatba a sárga több árnyalata is a szezonban!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek