Menő vagy ciki a netező Mikulás medál?

Mialatt a fél világ a Halloween jelmezekkel volt elfoglalva a hosszú hétvégén, addig a 36 éves amerikai rapper, Gucci Mane gondolt egy nagyot és az Instagramon, valamint a Twitteren is beregisztrálta az 1017 legújabb tagját, ‘St.Bricket', a gyémántokkal kirakott Mikulás-medált – hívja fel a figyelmet Papermag.com a zavarbaejtő esetre. Persze nem a 2004 óta aktív rapper az egyetlen, aki fellőtte az internetre kedvencét, emlékeznek, pár évvel ezelőtt Karl Lagerfeld is így tette világhírűvé macskáját, Choupette-et.

Gucci Mane, miután beharangozta, hogy valami nagy bejelentésre készül, szinte azonnal feltárta lapjait és bemutatta rajongóinak a mikulásos láncot, majd egy rövid közvélemény-kutatásba kezdett azzal kapcsolatban, hogy a követők mennyire vannak hasra esve a luxustáskára, könyvre és szőrmére kidobott fuksztól, amit reméljük, hogy a híresztelésekkel ellentétben nem fognak majd 50 ezer dollárért, kb.13,8 millió forintért árulni. A rappernek ugyanis ennyibe került a figura, ami egyes szám első személyben szólít meg minket az interneten. Bár már nem lepődünk semmin, a világ legdrágább cipőjéért, egy gyémántokkal megpakolt aranylakatos tornacipőért 36 millió forintot kell kicsengetniük a behülyített kőgazdagoknak.

Me and ceo last night applying pressure !!!

Una foto publicada por stbrick1017 (@stbrick1017) el

Gucci Mane-től egyébként Kanye Westhez hasonlóan nem áll távol a divat, 2016 májusában létre is hozta a Delantic nevű márkát, ami a tervek szerint pólókat, pulóvereket és fehérneműket árulna. Ön mit gondol a követőket rapid gyorsasággal beszippantó @Stbrick1017 medálról, menő az ünnepek előtt Mikulás-figurával házalni vagy inkább cikinek találja a rapper infantilis, elborult húzását? Szavazzon!

Yeah bih I got me a page now!! Fuck wit my game!! I'm just laying back on this fur!! Ya hoes been naughty or nice!

Una foto publicada por stbrick1017 (@stbrick1017) el

Oszd meg másokkal is!
Mustra