Tollas farmer félmillióért: menő vagy ciki?

Régóta kísérleteznek a divatházak tervezői a farmernadrággal, ami szerintünk nem igazán működik máshogyan, mint szűk vagy trapéz formában. Az elmúlt pár szezonban azonban felbukkant a pasifarmer, a hipszter farmer, a mamifarmer, sőt a bokaverdeső verzió is, ezért kicsit reménykedtünk benne, hogy talán egy időre újra felhagynak a dizájnerek a variálgatással.

Tollas farmerrel nyitotta meg bemutatóját Michael Kors.
Tollas farmerrel nyitotta meg bemutatóját Michael Kors.Victor VIRGILE / Getty Images Hungary

A tervezőket azonban lehetetlenség megállítani, ezúttal Michael Kors találta túl egyhangúnak az örökzöld darabot, amit a kollegáihoz hasonlóan nem hippis rojtokkal, hanem afrikai strucctollal látott el. Sőt, az amerikai dizájner valószínűleg a szezon egyik legfontosabb darabjának gondolhatta a nadrágot, mivel ezzel nyitotta meg 2016-os őszi-téli kollekciójának bemutatóját New Yorkban.

Tollakkal kicsinosított farmerrel támad Michael Kors.
Tollakkal kicsinosított farmerrel támad Michael Kors.net-a-porter.com

A strucctollakkal elrontott farmernek egyébként megkérik az árát, 1665 fontot, 576 ezer forintot kell érte fizetni a Net-a-porter.com nevű luxuswebáruházban, ahol fehér blúzt és lakk papucscipőt ajánlanak mellé a stylistok. Ön mit gondol a túlárazott, földet súroló nadrágról, menőnek vagy inkább cikinek találja? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1207) (1418) Ciki!
Mustra