A Chanel divatba hozta a hajgumit

Bár a 90-es évek trendjei jó ideje népszerűek a divatvilágban, a Chanel a 2017-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató párizsi divathéten megerősítette, hogy ez nemcsak egy múló szeszély a luxusmárkáknál, és tényleg úgy fogunk öltözni a következő szezonban, mint 20-25 évvel ezelőtt.

A hétköznapi trendeket keverjük a luxussal a Chanel szerint.
A hétköznapi trendeket keverjük a luxussal a Chanel szerint.Peter White / Getty Images Hungary

Karl Lagerfeld szerint ugyanis visszatérnek az olyan, haute couture darabokkal szöges ellentétben álló cuccok, mint az oldalra fordított baseballsapka, a színes hajgumik, valamint a féloldalas lófarok, amit egyébként a mesterfodrász, Sam McKnight fésült be a Chanel modelleknek – hívja fel a figyelmet a Yahoo az új, hétköznapokba könnyen beépíthető hóbortra, aminek köszönhetően már nemcsak otthon, de az utcán is bátran mutatkozhatunk effélle kiegészítővel.

Az élénkszínű hajgumik, amikből egy öt darabos szett például 790 forintba kerül a H&M üzleteiben, várhatóan a szezon egyik legdrágább kiegészítője lesz majd. Bár pontos árat még nem tudunk, de az előző évben piacra dobott Chanel hajgumik és fejpántok ára 30 és 90 dollár (kb. 8000 ls 25 000 Ft) között mozgott, és a gyémánttal kirakott, dupla C-betűs termékekért várhatóan még ennél is többet fognak kérni az üzletekben.

Ön szerint menő ilyen puccos kiegészítőt venni egy egyszerű lófarokhoz, vagy inkább ciki a túlárazott Chanel hajgumi, szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1091) (1049) Ciki!
Mustra