Szépségtippek a CoverGirl új arcától, aki történetesen fiú!

James Charles tizenhat évesen indította el Instagram-oldalát, amelyen látványos átalakítások sorát mutatta be egyre gyarapodó követőinek. Nem telt bele egy év, és a feltörekvő New York-i sminkes tehetségét magasabb szinten is elismerték, ugyanis felkérték a CoverGirl első férfi reklámarcának – írja a Vogue tiniknek szóló változata.

A fiatal sminkmester korábban csak frizurákkal foglalkozott, hamarosan azonban belekóstolt a sminkelésbe, amiben igen gyorsan kiteljesedett. Eleinte csak a közeli barátain gyakorolt, idővel viszont komoly klientúrája alakult ki – köszönhetően többek között annak, hogy saját magán próbált ki pár fogást, ami nem várt népszerűséget hozott számára. „Imádom átlépni a határokat és elképesztő megjelenést kihozni valakiből” – magyarázza a TeenVogue-nak.

A CoverGirl első férfi reklámarca különösen fontosnak és üdvözlendőnek tartja, hogy a szépségiparba nemre való tekintet nélkül lehet érvényesülni, és azt reméli, a saját életútjával erőt adhat másoknak is, hogy jól érezzék magukat a bőrükben – legyen az kisminkelve, vagy éppenséggel anélkül.

Szépségtippek első kézből James Charlestól

1. Így fesse ki szempilláit!

"Mindig figyeljünk rá, hogy a szempillaspirált a szempillák tövétől indítsuk és így vezessük végig, hogy mindenhol egyenletesen fedje a szálakat. Ugyancsak fontos, hogy függőlegesen tartsuk a spirált, és hogy az szemgödör belső részén elhelyezkedő, valamint az alsó szempillákat is gondosan sminkeljük" - árult el egy titkot a CoverGirl új reklámarca (és szakértője).

2. Így használja a highlightert!

"A jó highlighter még az űrből is látszik. A trükk, hogy használat előtt fújjuk be a kefénket sminkfixáló spray-jel, amitől a végeredmény ragyogó, szinte fémesen csillogó bőrfelület lesz" - súgta meg James Charles. 

3. Így szelfizzen!

"Találd meg a számodra legideálisabb szögeket, és használj némi természetes megvilágítást is a ragyogó highlight érdekében" - tanácsolja a fiatal sztársminkes. 

+1 Mindig fordítson kellő figyelmet a sminkelésre, ne kapkodjon!

"A tökéletes, borotvaéles tusvonalhoz türelem és óvatos mozdulatok kellenek. A rejtett szemhéjam miatt a vonalat inkább kifelé, és nem felfelé húzom, így jobban kihangsúlyozza szemem formáját" - árulta el a saját magán is alkalmazott módszert.

Oszd meg másokkal is!
Mustra