Tuti a piacról öltözködik a Kardashian-klán

Kim Kardashian sajnos hamarabb megszakította párizsi tartózkodását, mint tervezte: rablók törtek rá ugyanis, millió dolláros ékszereket raboltak tőle, fegyvert fogtak a fejéhez, az eset után érthető módon a celeb a lehető leggyorsabban elhagyta a francia fővárost és hazatért Amerikába. Most ugyan épp minden az erőszakos rablásról szól és elöntik a netet a gonosz mémek (meg a kedves celebreakciók), de nem szeretnénk elmenni amellett, amiről a Kardashian-klán akarta, hogy a párizsi divathét szóljon: az ő nevetséges és hiányos öltözeteikről.

A celebcsalád ugyanis szezonok óta arra használja a párizsi és New York-i divatheteket, hogy a lehető legfeltűnőbben jelenjenek meg, aztán a lapok megteljenek velük. Mivel a simán csak "érdekes" öltözködés már nem éri el a kívánt hatást, a lécet egyre magasabbra kell tenni: ennek a tendenciának köszönhető, hogy a mostani párizsi divathéten nem csak Kim, hanem Kourtney Kardashian is rendre kvázi pucéran jelent meg, illetve olyan közönséges szettekben, amilyeneket általában csak a legolcsóbb boltokban lehet megtalálni, esetleg szexshopokban. De szöveg helyett beszéljenek inkább a képek!

Önnek hogy tetszik ez a stílus?

Ami a rablást illeti, ha tud angolul, érdemes lehet elolvasni Kardashianék korábbi biztonsági főnökével készült interjút: a férfi szerint a rablás belsős munka lehetett, illetve az is az elkövetők kezére játszott, hogy a realityceleb imádja mutogatni 4 millió eurós gyémántgyűrűjét. A volt őr szerint újra kéne gondolni a személyi biztonsági szolgálat szervezését (és fizetését), illetve a közösségi médiában való gátlástalan gyémántvillogtatást. "Ha mutogathatod a vagyonod, ne lepődj meg rajta, ha mások szeretnék, ha azt megosztanád velük. Kedves Kim, mind veled vagyunk!" – nyilatkozta Karl Lagerfeld a Chanel show után, amit Kardashianék már nem néztek meg, de a 83 éves tervező is hozzátette: érthetetlen, miért maradt Kim Kardashian ilyen hatalmas vagyonnal őrizetlenül, egyedül.

Oszd meg másokkal is!
Mustra