18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Lena Dunham restusálatlan fehérneműmodellként küzd a nőkért

A Csajok című sorozat megalkotója nem egy szégyenlős nő, ezt mindig is tudtuk, és van, amikor tényleg jó oka a vetkőzésre. A Lonely fehérneműmárka már korábban felkérte, hogy legyen a modelljük, hiszen ők is azért küzdenek, hogy a nők megtanulják elfogadni a testüket. Az együttműködés úgy tűnik tartós lesz, hiszen Dunham a cég legújabb kampányában is szerepel a Csajok másik szereplőjének, Jemima Kirke-nek az oldalán. Képek a hajtás után! 

A Lonely természetesen nem retusálja a képeket, hiszen ez elég rosszul venné ki magát, ha már egyszer az az üzenet, hogy mindenki úgy szép ahogy van. "Ahelyett, hogy tárgyiasítanánk őket, a kampányainkban szereplő nők - például Lena és Jemima - az igazi szépséget képviselik. Remélhetőleg ezzel a világszerte sok nőnek segítenek majd abban, hogy szabadabbnak érezzék magát" – állítja az új-zélandi márka. 

Kattintson ide a többi képért!
Kattintson ide a többi képért!Lonely Girls Project

Lena Dunham egyébként nagyon kényes a restusálásra. Pár hónappal ezelőtt elég azzal vádolta meg a spanyol Tentaciones magazint, hogy digitálisan módosították a róla készült képanyagot - írja a Dazed. "Nem így nézek ki, és soha nem is fogok így kinézni. A magazin túlzásba vitte a retusálát" – panaszkodott. A Tentaciones nyílt levélben vágott vissza, és hogy bizonyítsák igazukat, közzé tették az eredeti és a megjelent címlapfotót. Kiderült, tényleg alig nyúltak hozzá. "Már fel sem ismerem a saját testem. És ez bizony nagy baj" – írta Dunham válaszként. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra