Kinek áll jobban a pólómentes farmeroverál?

Szokásos hétfői kérdésünket tesszük fel ismét, de most nem csak celebnőkre lehet szavazni: bekerült a válogatásba egy kisbaba is. Nálunk ő a nyerő, de nem csak ő szerepel van a cikkben: Hilary Duff Cheryl Fernandezzel küzd, Taylor Schilling Kylie Minogue-gal, és egy közös az összes hírességben van: mind Stella McCartney egyik ruháját viselik. Részletek és képek a hajtás után!

Padma Lakshmi vs. Heidi Klum vs. Olivia Basso

A farmeroverál, vagy kertésznadrág nagy divat idén, de nem jutott volna eszünkbe úgy viselni, mint Padma Lakshminak vagy Heidi Klumnak, azaz póló nélkül. Elég furcsán néznek ki a celebnők így, egy szál trapézszárú Stella McCartney overálban (melyet akciósan 306 fontért, 113 ezer forintért lehet megvenni), de biztos tudják, hogy mi a dörgés. Lakshmi június 30-án, Klum június 15-én sétált haza alábbi szettben New York utcáin. 

Padma Lakshmi és Heidi Klum is ugyanúgy hordják az overált.
Padma Lakshmi és Heidi Klum is ugyanúgy hordják az overált.Barcroft Images / Northfoto

És itt a jön a képbe a szintén júniusban robbanó cukiságbomba: egy anyuka töltötte fel Ellen DeGeneres Facebook oldalára, hogy a férje hogyan vitte bölcsibe lányukat, a 7 hónapos Oliviát és az egész internet ezen pörgött napokig (egyébként nem teljesen értjük, miért). Pont olyan szettben, mint amilyet Heidi Klum vagy Padma Lakshmi villantott New Yorkban, de mivel a Hawley-Basso család nem annyira jártas a divatban, mint a celebnők, így Brooke, a feleség szóvá tette férjének, hogy nem adott pólót a kislányra. Ja, és Olivia kertészgatyája nem is dizájnerdarab. Nos, ön szerint kinek áll jobban a pólómentes overál? Valamelyik celebnőnek vagy Oliviának?

Kinek áll jobban a pólómentes overál?

Taylor Schilling vs. Kylie Minogue

Taylor Schilling még 2015. szeptemberében vett részt alábbi sárga Stella McCartney ruhában a 67. Emmy díjátadón. Kylie Minogue közel egy évet várt, míg lemásolta a színésznő szettjét, ő 2016. június 22-én jelent meg alábbi ruhában Londonban, a  Victoria & Albert Museum V&A buliján. Rajta egy derékban nem szűkített verzió látható és sminkje is visszafogottabb, mint Schillingé. Nekünk jobban tetszik a derekat kicsit megmutató változat, Minogue ruhája olyan, mint egy sima lepel – de ön dönt!

Taylor Schilling vs. Kylie Minogue
Taylor Schilling vs. Kylie MinogueHahn Lionel / Northfoto

Kinek áll jobban a sárga ruha?

Hilary Duff vs. Cheryl Fernandez

Hilary Duff új sorozata, a "Younger" forgatásán látható ebben a narancs-fehér csíkos összeállításban, míg a brit énekesnő, Cheryl Fernandez (régebben Cole) 33. születésnapját ünnepelte ugyanolyan szettben, pasijával Liam Payne-nel a londoni Coya étteremben. A kicsit túl laza blúz és az előnytelenül bő nadrág ismét Stella McCartney munkája, akárcsak fenti sárga estélyi. Szerintünk egyik celebnőnek se áll túl jól ez a furcsa szett, de ilyen opció nincs, szóval szavazzon a kedvencére!

Hilary Duff vs. Cheryl Fernandez
Hilary Duff vs. Cheryl FernandezJant / Northfoto

Kinek áll jobban a csíkozott overál?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek