Menő vagy ciki hableánynak öltözni?

Nemcsak az ausztrál hímzőnő felkapott az Etsyn vásárlók körében, hanem a sellőpikkelyes harisnyanadrágban utazó Tinkercast nevű felhasználó is, aki látványos ötletlének köszönhetően bekerült a 2016-os Etsy Awards finalistái közé.

Már a hétköznapokban is öltözhetünk hableánynak.
Már a hétköznapokban is öltözhetünk hableánynak.Etsy.com

A düsseldorfi harisnyakészítő egyébként puha szilikonanyaggal éri el a 3D-s hatást, a megrendelők pedig türkiz, gyöngyház, rózsaszín, zöld és lila pikkelyek közül választhatnak a rendeléskor, bár az egyedi, minden méretben kapható harisnyának megkérik az árát, 71.47 dollárt, 20.726 forintot kell érte fizetni az Etsy oldalán – írja a Cosmopolitan.com a termékről, ami eddig valószínűleg nagy hiánycikk volt a piacon. Ahogy Tinkercast többi különös dobása is, mint például a könnyen felcsatolható szarvak vagy tündérszárnyak.

Pikkelyes harisnyáért állnak sorba az Etsyn.
Pikkelyes harisnyáért állnak sorba az Etsyn.Etsy.com

Sellőnek lenni amúgy manapság inkább menő, mint ciki, ezért évről-évre egyre több Ariel-rajongó bukkan fel a több városban is megtartott sellőfesztiválokon: ha önt is érdeklik a fura mulatságok, feltétlenül kövesse be a The Mermaid Parade-et az Instagramon! Itt pedig szavazhat is arról, hogy menő vagy inkább ciki felnőttként mágikus tengeri lénynek öltözni?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1581) (1510) Ciki!
Mustra