5 celebtrend, amit ön is lekoppinthat

Nem olyan könnyű bemutatni az idei nyári trendeket, mivel szinte minden divatban van a hetvenes évek hippi stílusától a rocker vonalon át a kilencvenes évek gimis stílusáig. A Refinery29.com készített egy szemléletes összeállítást, melyben bemutatja, hogy mégis mi a menő a hírességek szerint, mi pedig összeszedtük, hogy a celebnőkön látott ruhák milyen formában találhatóak meg az éppen leárazást tartó fast-fashion üzletekben. Részletek a hajtás után!

1. Nincs szezon nyakörv nélkül

A choker néven futó kiegészítő a kilencvenes évekkel ellentétben már nemcsak farmerrel és pólóval menő, hanem megállja a helyét a vörös szőnyeges eseményeken is. Legalábbis a platinaszőkére váltó Taylor Swift és Poppy Delevingne szerint, akik puccos hollywoodi rendezvényeken viselték a divatba jött kiegészítőt.

Az Asos oldaláról átlagosan 4099 és 8609 forint között rendelhetőek choker láncok, a H&M-ben 1990 forintot, a Zarában pedig 5995 forintot kérnek egy trendi darabért.

2. Nem kopott ki a farmer

Jó pár szezon óta divatban tartják a strapabíró anyagot a divatházak, az átmeneti farmerdzsekiket pedig a jó idő beköszöntével felváltották a farmer miniruhák és a lenge ingruhák. Karlie Kloss modell például háromnegyedes ujjú farmerminit választott a nyárra, míg a francia hírességet, Agnes Boulardont túlméretezett ingruhában, a japán Vogue szerkesztőjét pedig maxiruhában kapták lencsevégre.

A H&M-ben 8990 forintot kérnek egy ingruháért, a Zarában 9995-14.995 forint között mozognak az árak, míg a Mangóban a leárazásoknak köszönhetően már 4995 forinttól is lecsaphatunk egy-egy darabra.

3. Vállvillantós ruhák

A gyűjtésből ez az egyik olyan trend, ami szinte senkit nem érhet váratlanul, mivel már jóideje rebesgetik a divatlapok, hogy idén nem ússzuk meg a romantikus vonalat sem. Az elegáns nyárias megjelenést kölcsönző darabokat 2016 nyarán a nap bármelyik szakaszában viselhetjük, Dakota Fanning például egy délutáni sétára kapta magára a hippi stílusú ejtett vállú ruhát, míg Vanessa Hudgens bebizonyította, hogy a szabadon hagyott vállak az esti koktékpartin tűsarkúval is megállják a helyüket.

Az ejtett vállú ruhák ára 3495-5995 forint között mozog a Mangóban, a Zarában 14.995-29.995 forint közötti áron lehet kapni elegáns fazonokat, a H&M-ben pedig 6990 forintot kell fizetni egy katonazöld darabért.

4. A kezeslábast felváltotta a tréningruha

Utoljára talán a 90-es évek elején és a 2000-es évek végén volt ennyire menő bőszabású Adidas tréningnadrágokban és lezser melegítőfelsőkben bandázni, mint napjainkban, amikor olyan stílusikonok lépnek utcára játszósruhában, mint Rihanna, Kendall Jenner vagy Bella Hadid.

Bár a trendet már a legtöbb divatház felkapta, a fast-fashion üzletekben ennek még kevésbé érezni a hatását, a Zarában és az Asosnál azonban készülnek a rohamra. Előbbinél 5995 forintba kerül egy alsó, utóbbi pedig több mint 60 ezer forintért is árul trendi tréningruhát.

4. A sárga az új kis fekete

Hiába kiáltották ki a divatszakemberek a rózsaszínt az új kis feketének, illetve a zöldet a szezon egyik befutójának, ha a hírességek mégis inkább a sárga mellett tették le voksukat. Kirsten Dunst a 69. Cannes-i Filmfesztiválon viselt egy Grace Kelly stílusú arany övvel átfogott darabot, az Insta-celebmodellt, Gigi Hadidot Párizsban, míg Blake Livelyt szintén Cannes-ban kapták le sárga ruhában.

Sárga ruhát nem nehéz találni a fast-fashion boltokban sem, a Zarában 9995-14.995 forint között mozognak az árak, a Mangóban 4995-8995 forint között árulják a vidám színű ruhákat, míg a H&M-ben 9990 forintot kérnek egy szaténruháért.

Oszd meg másokkal is!
Mustra