Soha többet nem kell irigykednie Rihanna fenekére!

Kevés olyan segg van ezen a kerek világon, mint amilyen mondjuk, Rihanna twerkelőse, de ugyanúgy felsorakozhat ezen a láthatatlan kifutón Beyoncé, Nicki Minaj, és akkor ne hagyjuk már ki Kim „óriás hátsó” Kardashiant sem. És ha valaha is megfordult a fejében, hogy mi a fenéért nem áldotta meg az ég önt is hasonló adottságokkal, megtaláltuk a megoldást, még plasztikáztatnia sem kell hozzá, sőt, még csak nem is kell mélyen a pénztárcájába nyúlnia, hogy a férfiak le se bírják venni szemüket formás idomairól.

Egy dolgot kell tennie az ügy érdekében: elmenni az AsiaCenterbe, és kiválasztania az önnek megfelelő méretet az egyik legújabb őrületből, a push-up bugyogóból. Feketében, sötétbarnában és testszínűben lehet egyelőre megvásárolni, potom 2500 forintért azonnal a magáénak is tudhatja, és este már rázhatja is benne fenekét.

FullSizeRender (3)

Azonban ha tud várni a nagy nappal, akkor ajánljuk az Ebay-t, itt ugyanis kevesebb, mint az asiás ár feléért beszerezheti az alsóneműt – mondjuk, ebben az esetben előfordulhat, hogy a várakozási idő nem kevesebb egy hónapnál. Előre szólunk, ne csodálkozzon, ha a férfiak őrült késztetést éreznek majd, hogy megpaskolják a fenekét, főleg ha egy ilyesmi táncot lejt majd benne:

 

Egy dologra azért nagyon ügyeljen: roppant kellemetlen lehet, ha újdonsült fiújával ágyba kerülnek, és a pasi egy irtó romantikus mozdulattal a seggét is lehámozza majd a bugyijával együtt.

Nos, viccesnek persze vicces, de menő, vagy inkább ciki a seggfeltolós fehérnemű?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek