Üzenjük a férfiaknak: 2016 a hajgöndörítés éve

A népszerű sorozatoknak mindig is nagy befolyásuk volt a hétköznapi emberek életére, de míg régebben közösségi pénzgyűjtést inspiráltak (elég csak Esmeralda szemműtétjére gondolni), addig manapság öltözködési-, smink- és hajtrendeket. Természetesen a Trónok harca sem marad ki a lajstromból: a sorozat egyik szereplőjének, Havas Jonnak frizurája például egyre több fodrásznál kerül elő mint kívánság. Bizonyítékok a hajtás után!

A trendre figyelmet felhívó Mashable egy New York-i szalon fodrászát is megkérdezte, aki elmondta: egyértelműen idén csúcsosodik a pasik göndör haj iránti igénye. Az ominózus helyen egyébként 145 dollárba, azaz forintba átszámolva 40 ezerbe kerül a procedúra, ami két órát vesz igénybe. Az is kiderült, a pasik inkább a lazább hullámokat kérik, mintsem a 2000-es évek eleji Justin Timberlake-féle spagettihajat. A fodrász elmondta, a férfiak sokkal magabiztosabbak lesznek a rövid loknikkal.

Here is the big reveal you have all been waiting for! Tycen's loose perm! We are very happy with the results **

Kristin Lear Utah Hair & Nails (@klearbeauty) által közzétett fénykép,

A Mashable arra is kitér, hogy az Egyesült Királyságban már a borbélyok is felvették a palettájukra a göndörítő szolgáltatásokat, ráadásul az is kiderül, hogy a Havas Jon-haj titka az, hogy úgy csinálják meg, mintha "túl elfoglalt lenne a Fal védelme miatt, és nem tud elegendő időt fordítani arra, hogy milyen is a frizurája". Mutatunk néhány fotót, ha pedig nem mobilról néz minket, a poszt végén szavazhat is arról, hogy vajon menőnek tartja-e a hajat (vagy csak simán elfogadja), esetleg a ciki kategóriába sorolná.

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1367) (1380) Ciki!
Mustra