Mindenki nagyon szép volt a májusi BAFTA-díjátadón

Nem önnel van a baj, ha úgy érzi, nemrég volt a BAFTA: év elején már volt egy díjátadó, a májusi kiadás viszont minden évben a tévés műsorvezetőké, színésznőké. Bár itt is jelentek meg celebek (igaz, február 14-hez képest elenyésző számban) , viszont a most vasárnapi esemény különlegessége mégis inkább az volt, hogy mindenki meseszép ruhát vett fel. A folytatásban meg is találja ezeket, ráadásul bónuszként azt is megnézheti, hogy festett a férfiak közül (szerintünk) legjobban öltözött Tom Hiddleston!

A prímet a külföldi újságok szerint Amanda Holden vitte el és ezt mi is osztjuk. A televíziós műsorvezető egy ezüstös flitterekkel kirakott, uszállyal ellátott estélyit vett fel, a szettet pedig tökéletesen kiegészítették a hasonló színben játszó kiegészítő (többek között a Cartier Love karkötője). Szerettük még Anna Williamson terhes szettjét is, Katherine Jenkinsnél pedig nemcsak a ruha egyszerű szabását, de éjkék színét is.

Bár férfiként a csokornyakkendős eseménykre nehéz felöltözni, annak azért örültünk, hogy Tom Hiddleston nem fekete, hanem sötétkék mellett döntött. Éppen emiatt őt is megnézheti a galériánkban, hajrá!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek