Spears 2002-es nyakéke és latexruha: kinek áll jobban?

Eheti posztunkban elég sok minden történik: megnézheti például, hogy fest ugyanaz a latexruha egy modellen és Kim Kardashianen, illetve megnézheti egy 14 éve már Britney Spears által elsütött nyaklánc újjászületését Kardashian féltestvérén, Kendall Jenneren. Levezetőnek ezúttal egy torreádorszettet hoztunk.

Latexben

Pár napja volt a Met-gála, aminek megmutattuk a 12 legjobb és a 4 legindokolatlanabb szettjét. Ezután tartottak egy bulit is, amin Bella Hadid egy testre simuló latexruhában jelent meg. Ismerős? Hát persze: 2014-ben ebben nyomult Kim Kardashian az új parfümjét bemutató partin. Hadid egyébként egy fekete verziót választott, amihez fekete lakkcipőt, bordó köves táskát és ujjpercgyűrűket vett fel. A smink és a kép minőségét elnézve azt is elhinnénk, hogy ez a kép 2000-ben készült. Annak idején Kardashian sem bonyolította túl a szettjét: púderszínű ruhájához szürke velúrcipőt húzott.

Ki a jobb latexben?

Lorraine Schwartz nyaklánca

Ha követi a Díványt, akkor valószínűleg ismerős önnek az ékszertervező neve: legutóbb például akkor írtunk róla, amikor Lady Gaga fülébe 2,3 milliárd (!) forint értékű fülbevalót akasztott. Most azért került elő a neve, mert Kendall Jenneren a Fehér Ház tudósítói számára rendezett gálán ugyanolyan nyaklánc volt, amit Britney Spears is viselt a 2002-es Video Music Awardson. Az ikertornyokról a tervezőnő is megemlékezett az Instagramján, a posztot pedig szerényen ellátta a #goodthingslastforever, azaz a "Jó dolgok sokáig tartanak" címkével is.

Spears akkor fétisre vette a figurát: a bőrruhához egy ugyanolyan anyagból készült sapkát vett fel, lábaira pedig megkötős magassarkú került. A Jenner-lány – patinásabb esemény lévén – egy visszafogott, de dekoltált ruhát húzott fel az estélyre, a haja és a tekintete miatt pedig elhinnénk, hogy ő a 10 évvel ezelőtti Victoria Beckham.

Ki a jobb?

A végére egy torreádorszettet hagytunk, egészen pontosan kettőt. Demi Lovato az április 3-i iHeart Radio díjátadóra ment el ebben a furán szabott kosztümben és érdekes hajjal (amiben egyébként simán megnyerne egy latin Kunhalmi Ágnes-hasonmás versenyt), amihez aranyozott körmöket és nyitott orrú cipőt vett fel – utóbbiról jól le is lógtak a lábujjai. Csakhogy: Rooney Mara ennek a blézernek a piros és szoknyával kiegészített változatát már tavaly novemberben elsütötte, amikor elment egy díjátadóra. Mara fehér magassarkú szandált, hátranyalt hajat és visszafogott sminket választott az alkalomra.

Kinek áll jobban?

Oszd meg másokkal is!
Mustra