10 ezer forintért is beszerezheti a celebnők kedvenc cipőjét

Nem csak a metálfényű cipők vannak divatban a szezonban, hanem az úgynevezett csomózott vagy masnizott cipők is, melyeket a menőbb utcai divatbloggerek és szerkesztők mellett az olyan befolyásos hírességek is előszeretettel viselnek, mint például Rihanna, Kendall Jenner vagy Victoria Beckham – hívta fel a figyelmünket az új őrületre a Popsugar.co.uk.

A mutatós forma elegáns és sportosabb verzióban is jelen van a piacon, a hazai fast fashion üzletekben például már 9995 forintért is beszerezhet egyet, míg a No.21 vagy a Joshua Sanders ennek a többszörösét is elkéri a csomós darabért. A galériára kattintva megnézheti, hogy mit kap a Bershkában, a Mangóban vagy a H&M-ben, a hajtás után pedig mutatjuk, hogy hogyan hordják a celebnők és az Instagramozók világszerte!

A több, mint 69 ezer követővel rendelkező Tamu McPherson a világosszürke szettjét dobta fel egy fehér talpú, királykék cipővel, amihez a trendekhez igazodva még egy színben passzoló táskát is villantott Milánóban.

New @Peserico #stylefile up on @alltheprettybirdsofficial! #atpb #alltheprettybirds

Una foto publicada por All The Pretty Birds (@tamumcpherson) el

Elle Masgalos, a Style Sketchbook bloggere túlméretezett, oldalt felsliccelt inggel és fekete pantallóval kombinálta a fehér csomózott cipőt Sanghajban.

STRIPES * www.thestylesketchbook.con

Una foto publicada por Elle Masgalos (@stylesketchbook) el

Leonie Hanne, az Ohh Couture bloggere egy gyárilag szakadt farmerrel és gyűrött blúzzal viselte az elegáns tűsarkút Hamburgban.

Twilight in Hamburg - I couldn't be more obsessed with this heels I found at @luisaviaroma * www.liketk.it/2iJ15 #luisaviaroma

Una foto publicada por Leonie Hanne (@ohhcouture) el

A több mint 71 ezer Instagram követőt számláló koreai NanJeong Lee kék fodros szoknyával és zsabós blúzzal kombinálta piros színű csomózott cipőjét.

마치 동화 같아~ 이쁘당 * #산조반니세례당

Una foto publicada por 30, 이난정 nanjeong Lee, Korea (@nizinanjjang) el

A La Vie Du Papillon Los Angeles-i bloggere pöttyös harisnyával, Anya Hindmarch féle borítéktáskával és narancs kabáttal vette fel a Joshua Sanders által tervezett csomózott cipőt.

Melrose strolling and color-blocking on LAviedupapillon @liketoknow.it www.liketk.it/2gjI3 #liketkit #anyahindmarch #joshuasanders * * @chasinghiromi

Una foto publicada por LA Vie Du Papillon (@laviedupapillon) el

@Vivbabes szőnyegre emlékeztető anyaggal bevont magassarkúban, koptatott farmerben és a szezon egyik másik nagy slágerében, kapcsos blúzban pózolt Marokkóban.

Same location, different spot...can't get enough of this place! * #lahandira

Una foto publicada por vivbabes (@vivbabes) el

Az RSVP Magazin ír származású szerkesztője a cipőjével megegyező színű bő nadrágban, piros-fehér csíkos, szintén csomozótt felsőben és klasszikus vihar kabátban sétált a londoni Regent’s Parkban.

**walking on by this @instagram drama ** none'a ma business **#whatwillbewillbe

Una foto publicada por joolie collier (@joooooliee) el

Az Achers.ru alapítója, Katerina Chernigova bokaverdeső farmerrel és mutatós szőrme kulcstartóval viselte a zoknival kombinált bézs színű szandált Tokióban.

A közel kétmillió követőt számláló Georgina Wilson a neves Pineapple Lab-ba látogatott el fehér csomózott bőrcipőben és farmerkabátban.

Loving the furniture pieces too so freaking amazing sos!!!! Why are you so talented?!?! Haha ***

Una foto publicada por Georgina Wilson (@ilovegeorgina) el

Óriási szürke masni került a denveri blogger, Ranti Onayemi Blanchard cipőjére, amit rojtozott fehér szoknyával és tengerészcsíkos felsővel viselt a divatrajongó Instagramozó.

A Raseel Jewelry alapítója fekete rövidnadrággal, pólóval, zakóval és egy csokoládébarna luxustáskával viselte a csomózott bőrcipőt Dubaiban.

Goodmorning *

Una foto publicada por رسيل فتال (@raseelfattal_) el

Kamu Louis Vuitton hátizsák és fehér talpú, csomózott cipő a belgrádi Irina Marakulinán.

Когда муж вернулся)))

Una foto publicada por Irina Marakulina (@irina_sm) el

A Man Repeller szerzőjének, Leandra Medinnek a zöld szaténnel bevont cipője az egyik kedvencünk a válogatásból.

A stylistként ismert Anna Pluzhnyk viharkabáttal és piros táskával párosította a divatba jött fehér talpú cipőt.

*

Una foto publicada por ANNA PLUZHNYK (@annapluzhnyk) el

Victoria Beckham a Ports 1961 fehér lapos talpú cipőjére cserélte le a védjegyévé vált tűsarkú cipőket.

Thank u team VB! **Great shoot today!! @hershesons @wendyrowe Loving my new shoes *@ports1961womenswear X vb

Una foto publicada por Victoria Beckham (@victoriabeckham) el

Rihanna az egyik kedvenc olasz éttermébe, a Giorgio Baldiba ment el a Ports 1961 fehér cipőjében, amihez a méregdrága kapucnis pulcsikban utazó Vetements kabátját és egy rojtozott farmert passzintott Los Angelesben.

Rihanna spotted at #GiorgioBaldi restaurant in #LA last night. More pictures in our gallery.

Una foto publicada por Rihanna-Diva.com (@rihannadiva) el

Kendall Jenner a Shanghai Fashion Weeken prezentálta a Ports 1961 egyik felkapottabb termékét, a fehér színű csomozótt cipőt.

#kendalljenner #ports1961 #ports1961event #shanghai

Una foto publicada por Kendall Jenner Daily (@kendalljennerdailyxoxo) el

Oszd meg másokkal is!
Mustra