Ennyit számít egy ruhánál, hogy milyen magas celebnő hordja

Mai Kinek áll jobban? posztunk a hossz és a magasság köré épült: megnézhetik, mennyit számít egy Gucci ruhánál az, hogy meddig ér a lábon, azt, hogy miként mutat ugyanaz a dressz egy magas és egy alacsonyabb celebnőn, de még azt is, hogy mennyire nem mindegy, hogy mit vesz fel egy kötözős szandálhoz.

Amikor a ruha hossza más

Amint beköszöntött a tavasz, a celebnők el is kezdték hordani a Gucci aktuális kollekcióját. Legalábbis Khloé Kardashian és Lupita Nyong'o is az olasz divatháztól választott egy virágmintás ruhát. Kardashianra Monica Rose stylist adta fel és fotózta le benne Instagramra, az egyébként türkizmintás darabhoz fekete cipőt és bordó körmöket kapott a klán 31 éves tagja. Azt hinnénk, a díszítés és a minta nem bír el ékszereket, pedig de: az ezüstös kiegészítők abszolút nem voltak zavaróak.

Lupita Nyong'o még március közepén és New Yorkban viselte a ruha hosszabb verzióját, amihez ő rózsaszín cipőt, arany ékszereket és szürkés-zöldes körmöket viselt. Ajkaira egy bogyószín került, arcát pedig méretes napszemüveg takarta.

Ki a jobb?

A fűzős DSquared2 szandál

Arról már megemlékeztünk, hogy az idei MTV Movie Awards-ra Kendall Jenner egy szolgáival befűzetett gladiátorszandálban ment el, de nem ő volt az első, aki viselte. Rihanna ugyanis tavaly szeptemberben az egyébként róla elnevezett lábbeliben ment el egy Travis Scott koncertre New Yorkban, hozzá pedig egy dekoltált kis fekete ruhát vett fel. Mivel a szettet túl egyszerűen találta, a fehér manikűr mellé még egy csomó kiegészítőt is magára aggatott. A frizuránál pedig, valljuk be, láttunk már előnyösebbet az énekesnőtől.

Kendall Jenner egyébként egy Kristian Aadnevik ruhával és Lorraine Schwartz gyémántokkal párosította a Riri nevű szandált. Igazából semmi más különösebbet nem tudunk elmondani a szettjéről, tipikus Jenner-szerkó.

Kin áll jobban a Riri szandál?

Amikor a magasság különbözik

Kicsivel több mint 10 centiméter van Penélopé Cruz és Bella Hadid között, ez pedig pont elég ahhoz, hogy ugyanaz a ruha teljesen máshogy mutasson rajtuk. Igaz, a hasonlóság csökkentéséhez hozzájárult az is, hogy Hadidot telibevakuzták, így rajta inkább fest neglizsének az áttetsző anyag, mintsem ruhának. Cruz egyébként idén januárban platformos nyitott orrú magassarkúval vette fel a ruhát, amihez fekete és ezüst ékszereket, illetve klasszikus "Penélope Cruz" sminket viselt. 

Bella Hadid a Vogue 95. születésnapi partijára látogatott el még tavaly októberben, ahol egy hasonló ruhát viselt, igaz, ő zárt és hegyes orrú cipővel tette mindezt. Kezében egy kistáskát szorongatott, arany ékszereket viselt, azt pedig nem tudjuk, hogy a sminkje a vaku miatt lett falfehér vagy egyébként is olyanra sminkel(tet)te magát a modell.

Kin jobb a fekete ruha?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek