Kendall Jenner kétmilliós szettjét 66 ezerből megúszhatja

Százezres Saint Laurent napszemüveg, egymilliós Givenchy-táska és közel négyszázezres bokacsizma szintén a francia divatháztól - így néz ki Kendall Jenner teljesen átlagos, New York utcáin sétálós szettje. Mivel nem sok embernek adatott meg, hogy pusztán a létezésével dollármilliókat keressen, így elég hasznosak az olyan típusú montázsok, ahol egy adott celebnő szettjére mutatnak olcsóbb alternatívát. Nos, a fenti összeállításhoz a HuffPost készített is egyet, amit a hajtás után meg is nézhet. 

Azt azért tudni kell, hogy a jóárasított verzióban le kell mondania a 250 ezres bőr leggingsről (helyette egy 59 dolláros, azaz 16 ezer forintos változatot kell beszereznie), és ugyanúgy búcsút kell intenie a 795 dolláros, azaz 215 ezer forintos kardigánnak is (már ha megelégszik a Mango 6995 forintosával). A Givenchy 360 ezer forintos bokacsizmáját helyettesítheti a Zara 23 ezer forintosával, a legdurvább kontraszt pedig a két táska között van: a Gicvenchy-é egymillióba kerül, míg az olcsóbb változat 2700 forintba.

Kabát - 34 dollár (Zena), Kardigán - 6995 Ft (Mango), Napszemüveg - 5589 forint (Original Classic), Top - 10 dollár (Pilot), Bokacsizma - 22.995 Ft (Zara), Táska - 10 dollár (LightInTheBox), Bőr leggings - 59 dollár (White House Black Market)
Kabát - 34 dollár (Zena), Kardigán - 6995 Ft (Mango), Napszemüveg - 5589 forint (Original Classic), Top - 10 dollár (Pilot), Bokacsizma - 22.995 Ft (Zara), Táska - 10 dollár (LightInTheBox), Bőr leggings - 59 dollár (White House Black Market)Getty Images / Reklámfotó

Napszemüvegre teljesen felesleges hat számjegyű összeget költeni, ez a 6 ezres bőven megteszi, és mi egy hasvillantós felsőért sem fizetnénk tízezernél többet (ahogy Kendall tette), ha 2700 forintból ezt is megúszhatjuk. A kabát most éppen készlethiányos, de megéri várni, ugyanis 163 ezer forint helyett kevesebb mint tízezerért beszerezheti. Mindent összevetve: Kendall 2,3 millió forintos szettjét 66 ezer forintból megúszhatja.

Oszd meg másokkal is!
Mustra