Az overál a legújabb gálázós divat

A viszonylag friss, még csak most harmadik éves I Heart Radio Music Awards képeit nézegetve csak arra tudtunk gondolni, hogy overál viselését írta elő a dress code, de nem, simán csak annyi állt az esemény oldalán: "hollywood chic". Ezek szerint viszont 2016 tavaszán Hollywoodban az overál a legkomolyabb trend, ugyanis a celebnők 90%-a abban vonult a vörös szőnyegre – és remekül néztek ki!

A legtöbben valamelyik csúcstervező kollekciójából kaptak/vettek ruhát: Taylor Swift Hedi Slimane előtt tisztelgett azzal, hogy a tervező utolsó Saint Laurent-nek készített kollekciójából választott egy fekete overált, barátnője, Selena Gomez a Mugler kollekciójából öltözött fel, bár elsőre azt hittük, egy jobb Versace ruhával van dolgunk. Demi Lovato egy Alexander McQueen egyberészesben gálázott, Iggy Azalea pedig egy Virgil Abloh for Off-White szettre csapott le, mely már a 2016-os őszi-téli kollekció része. Zendaya nem overált viselt, hanem egy bordó bársony nadrágkosztümöt, melyet Haider Ackermann szállított le. A galériában talál pár kevésbé rendhagyó alkalmi öltözetet is, plusz Justin Biebert, aki egy borzalmasan szakadt farmerban és egy New York Rangers sportfelsőben vette át díjait.

Apropó, díjak: az év daláért Adele kapott elismerést, Taylor Swift lett az év női előadója, plusz övé volt az év legjobb albuma és legjobb turnája is. Justin Bieber az év férfielőadója, a Maroon 5 az év duója, de Calvin Harris és Drake is kapott díjat – a nyertesek teljes listáját itt találja!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek