Milliós Stella McCartney-szettek: kinek állnak jobban?

Minden szezonban van valamilyen "ikonikus" ruhadarab vagy minta, amiért megőrülnek a celebek. Úgy tűnik, a 2016-os év eleje Stella McCartney virágairól szól majd: Sophia Bush és Drew Barrymore például a Kaitlyn fantázianévre hallgató ruhában, Karlie Kloss és Kate Upton pedig ugyanolyan kosztümben jelent meg nemrég. Ha inkább az állatmintát szereti, akkor se búsuljon: mutatunk két popikont, akik hasonló leopárdos szettben nyomultak nemrég.

Dekoltált ruhában

Jól nézze meg a lenti ruhát, ugyanis 3345 dolláros, azaz 900 ezer forintos árcímke lóg rajta. Ez persze nem tartja vissza a celebeket attól, hogy viseljék (illetve a legtöbb esetben úgyis ajándékba kapják), Sophia Bush például a PaleyFesten viselte Los Angelesben. Ő egy bézs színű magassarkú szandált húzott fel hozzá, a bordó pedikűrje pedig tökéletes keretet zárt a hasonló árnyalatúra festett ajkaival. Régen nagyon szerettük az egyik oldalra dobott lófarkat, örülünk, hogy újra bevetik a celebnők.

Drew Barrymore a 2015-ös Miss you already egyik premierjére ment el a ruha egyik másik példányában. Lábaira szürke hegyesorrú velúr cipőt húzott, Bushsal ellentétben pedig ő nem arany, hanem ezüst ékszereket választott a szettjéhez. A halványkorall rúzst annyira nem érezzük, mennyivel jobban adta volna magát egy pipacs színű?

Kin jobb a ruha?

Kosztümben

Karlie Kloss topmodell Londonban járt a Fund Fair rendezvényen, amikor úgy döntött, hogy attól a tervezőtől visel egy kosztümöt, akinek a kifutóján egyébként elég sokszor megfordult már. A szett ára egyébként áll-leesős: a cipő és ékszerek nélkül is 2865 fontba, azaz 1,1 millió forintba kerül. Apropó lábbelik: annyira nem izgalmas a helyzet, ugyanis Kloss egy fekete magassarkút húzott fel. Valószínűleg ezt a kómába ejtő lépését próbálta kompenzálni a temérdek ékszerrel. A rúzs és a haj viszont telitalálat!

Kate Upton a tervezőnő januári, egyébként a 2016-os őszi divatot bemutató prezentációjára látogatott el hasonló szettben: igaz, ő nem gombolta be a blézert és a fekete felső helyett is inkább egy inget vett fel. Bár a cipője nem igazán látszik, eláruljuk, hogy egy hegyesorrú fekete cipő van rajta (wow!), ajkait pedig pipacs színűre festette.

És a kosztüm?

Testre feszülő leopárdban

Utolsó párosunk McCartney helyett inkább leopárdmintás, testre feszülő ruhát választott. Geri Halliwell az idei BRIT Awardson jelent meg benne, a rózsaszín-pezsgő színű dresszhez pedig nude magassarkút húzott. Egyébként gondolta volna, hogy az énekesnő 43 éves? Elképesztő jól tartja magát!

Lehet, hogy a hajszín miatt, de Christina Aguilerán teljesen másként fest ugyanaz a ruha. Ő egy platformos cipőt választott hozzá, amikor ellátogatott a Jimmy Fallon showra, a gettó Barbie-s hatást pedig élénk pinkre festett ajkakkal erősítette.

Kinek áll jobban a leopárd?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek