Nyakában hordhatja gyermeke rajzát

A pillanatnyi emlékmegőrzésnek számos módszere van, elég például a gipszbe nyomott tenyérmintára gondolni. A TasarimTakarim Etsy-bolt most egy fokkal kreatívabb és érdekesebb megoldást kínál: az IKEA-plüssökhöz hasonlóan életre kelti a gyerekek rajzait – egészen pontosak nyakláncot készít belőlük.

Az ékszerek nem olcsóak, ugyanis 40 ezer forintot kérnek értük és a szállításra is ott kell hagyni 2900-at. Egyébként ezüstből készülnek (925-ösből) és minden, a boltban található termék alatt megtalálja, hogy ki tervezte és hány éves. Ezen kívül persze egyedi megvalósítás is szóba jöhet: a rajzokat háromfajta méretben (2-2,5, 3-4, illetve 4,5-7 centis változatban) lehet kérni, a megrendelést pedig azzal kell kezdeni, hogy elküldjük a poronty művét szkennelt változatban. Sokat nem is kell várni az alkotásra, ugyanis 5-7 munkanapon belül elkészítik az ékszert, további 7-8 nap alatt pedig el is ér hozzánk.

Frissítés: egy olvasónk jelezte, hogy ez létezik már itthon is. Ha érdeklik a részletek, ide kattintva megtalálja őket!

il 570xN.941248966 75y1
Etsy / TasarimTakarim

Ön mit gondol? Ha már ássa is elő a gyerek rajzait és rohan velük a szkennerhez, akkor nyomja meg a Menő gombot, ha viszont a 40 ezer forintos ár láttán hozzánk hasonlóan inkább saját maga hajlítgatná össze az ékszert valamilyen vékonyabb drótból vagy csak simán feleslegesnek tartja, akkor nyomjon a CIKI-re!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1613) (1332) Ciki!
Mustra