Fura dekoltázsokkal versenyeznek a celebnők

Általában igyekszünk valamilyen koncepciót kitalálni a hétfőnkénti Kinek áll jobban? posztjainkhoz és ez most sincs másként: igaz, ezen a héten különösen könnyű dolgunk volt, ugyanis olyan képek kerültek az utunkba, amin csupa fura dekoltázzsal rendelkező celebnő volt. Khloé Kardashian és Mel B felsője csoda, hogy nem repedt szét, Jennifer Lopez és Alesha Dixon babydollja enyhe magyarázatra szorul, Amber Rose és Kim Kardashian pedig csak önmagukat adták.

Cushnie Et Ochs-ban

A márka elég népszerű a celebek körében (írtunk már róla a hét legjobban öltözöttje posztban és kinek áll jobbanban is szerepelt), most pedig Khloé Kardashian és Mel B vett fel tőlük egy-egy 1625 dolláros, azaz közel félmilliós ruhát. Előbbi az Instagramon osztotta meg azt a képet, amin a feszülős dresszben nyomul – az aranygombokkal díszített ruhához egy fekete magassarkút vett fel. A legjobban nekünk talán a celebnő haja és sminkje tetszik, ha megnézné közelebbről, irány a galéria!

Mel B az America's Got Talent március 3-i válogatójára látogatott el a ruhában és szemmel látható, hogy ő jobban kitöltötte a felsőrészt. Lábaira egy arany részletekkel díszített magassarkú került és az ékszerei is ilyen színben pompáztak. Biztos, ami biztos: a Cartier milliós karkötőiből többet is magára húzott.

Ki a jobb?

Fura babydollban

Sokáig kerestük, de egyszerűen nem találtunk választ Jennifer Lopez és Alesha Dixon szettjének miértjére, úgyhogy a filozofálgatás helyett inkább elmondjuk, ki mit húzott fel a rózsaszín, egyébként 1695 dolláros, tehát félmilliós Fausto Puglisi babydollhoz. Lopez az American Idol egyik válogatóján jelent meg benne, a szettjét pedig ezüst ékszerekkel és egy higanyszínű magassarkúval egészítette ki. Füleibe óriási karika fülbevalót akasztott.

Úgy tűnik, ez egy tehetségkutatós válogatás is lesz, ugyanis Alesha Dixon is a Britan's Got Talentre ment el ebben a ruhában, amihez láncokkal díszített fekete magassarkút, fém ékszereket és bőr ballonkabátot vett fel. A pókláb szempilláktól általában irtózunk, itt viszont tökéletesen működik – éppúgy, mint a bordó rúzs.

Kin jobb a rózsaszín "ruha"?

A szokásos szettjükben

Amber Rose még februárban ment el az All Def díjátadójára, amit egy éjszakai klubban rendeztek meg, ő pedig ehhez mérten öltözködött. Nem mintha a hétköznapi szettjeit a farmer-pulóver jellemezné, de most sikerült egy, az átlagosnál feszesebb ruhába passzíroznia magát, a lábaira pedig fekete magassarkút húzott.

Hasonló koncepcióban gondolkodott Kim Kardashian is, amikor férjével majdnem pontosan egy éve részt vettek a párizsi divathéten a Givenchy bemutatóján. Kardashian egy nyitott orrú combcsizmát vett fel, amit a neccből készült kezeslábasára húzott rá. Derekát egy övvel tette még inkább hangsúlyossá, dekoltázsát pedig vékony szalagok fedték. Hát így.

Kinek áll jobban?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek