TEJBEN-VAJBAN

Csipszes zacskó a celebek kedvenc táskája

2016. március 14., hétfő 17:32

Anya Hindmarch 2014 tavaszán dobta piacra Crisp Packet nevű kiegészítőjét, aminek népszerűsége azóta is töretlen – lehet, hogy Beyoncé húgának remek verekedős jelenete miatt, de nem hisszük. A különleges táskát mi is elfogadnánk, viszont posztunk apropója most nem ez, hanem az, hogy megszavaztassuk önökkel, melyik celebnő kezében mutat jobban. Akadtak olyanok, akik biztosra mentek és feketével vagy fehérrel viselték a feltűnő darabot, de voltak olyanok is, akik egy eléggé színes szett mellé kapták fel.

Feketével viselték

Diane Kruger egy fekete, virágokkal díszített csipkés estélyit vett fel, amikor 2014 júliusában ellátogatott egy estélyre. A táskák közül petrolkéket választott, lábaira pedig vakító rózsaszín magassarkú szandál került. A keretes szerkezetnek a hasonló árnyalatú (indokolatlan) rúzs adta meg a másik felét, ékszerek közül pedig csak egy karkötőt viselt.

Szintén feketében jelent meg a 86. (azaz a 2014-es) Oscar vörös szőnyegén Emma Watson, aki az eseményre egy, a ruhájához tökéletesen passzoló ezüst színű kistáskát cipelt magával – amit egyébként az irizáló estélyivel és a csillogó ékszerekkel is tökéletes összhangban volt. Watson haját feltűzte, ajkaira pedig vörös rúzs került.

Melyikük jobb?

 • 44
  Diane Kruger
 • 299
  Emma Watson

Fehér színbe bújtak

Maria Sharapova egy partin vett részt Wimbledon előtt, ahova egy felül áttetsző, fehér gombokkal díszített miniruhát húzott. A lábaira konyakbarna, össze-vissza pántos magassarkút vett fel (ebben azért ciki lebarnulni nyáron) - rajta található téglavörös részletek egész jól passzoltak a borítéktáskához. Sokszor nehéz sportos alkathoz öltözni - itt ezzel most nem volt gond.

Miroslava Duma, a menő orosz divatblogger fehér szoknyájához egy applikált részletekkel díszített, de egyébként javarészt áttetsző, halványlila színű felsőt húzott fel, és természetesen az ő kezében is ott figyelt egy táska, méghozzá zöld színben. Duma stílusába nem tudunk és nem is akarunk belekötni, viszont ön mindenképpen szavazzon, hogy neki vagy Sharapovának áll jobban a világos szett-csipszes zacskó kombináció.

És fehérben?

 • 181
  Maria Sharapova
 • 87
  Miroslava Duma

Színesben nyomultak

Kate Foley 2014 elején, a londoni divathéten ment el a Burberry őszi-téli bemutatójára, amin természetesen a brit divatháztól viselt ruhákat – táskát kivéve, ugyanis egy arany színű Anya Hindmarch lapult a kezében. A stylistot egyébként elég sokszor fotózzák, most egy babakék dzsekiben, sötétkék szoknyában, csipkés felsőben és fehér, bokán megkötős magassarkúban örökítették meg. 

Kerry Washington a GLAAD díjátadóra ment el, ahova egy jelentősen dekoltált, egyébként lila szoknyarésszel rendelkező estélyit vett fel. A ruha önmagában is elég hangsúlyos, a szettet pedig még fokozta egy arany kistáskával. Körmeit burgundira festette, a frizurájánál pedig, valljuk be, láttunk már előnyösebbet.

Szavazzon, ki a jobb!

 • 130
  Kate Foley
 • 114
  Kerry Washington

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN Mit ad az alkohol, mit ad a józanság?

Hazugság lenne, ha azt mondanám, józannak lenni mindig csodás vagy könnyű. Akkor mégis mit ad? Összeszedtem, nekem miért jó nem inni.

KETTŐS MÉRCE Tényleg bezárják a CEU-t, mert... Soros?

Nem lehetne kivételesen a magyar diákok és professzorok érdekeit nézni, meg azt, hogy viszik jó hírünket a nagyvilágban?

SZUBKULTÚR Ez a könyvtár olyan menő, hogy arra nincsenek szavak

Hipermodern űrhajóval a Gutenberg galaxisba? Ezt itt komolyan vették, és építettek egy olyan könyvtárat, hogy a képeket nézve dalra fakad a szívünk. Mennyire menő már!
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés