Az uniszex trendet is meglovagolja a Zara

Nemcsak a neves divatházak legfrissebb trendjeit dolgozza fel a Zara a szezonban, hanem nyitott az olyan felkapott irányzatokra is, mint például az androgün és az uniszex – hívja fel a figyelmet a fast-fashion márka legújabb, tíz darabos kapszulakollekciójára a Buzzfeed.com.

Miért ne hordhatnák ugyanazt a nők, mint a férfiak?
Miért ne hordhatnák ugyanazt a nők, mint a férfiak?zara.com

Az átlagosan 15 ezer forintra beárazott kapucnis pulóverek és boyfriend farmerek mellett természetesen nem mentek el a kritikus Twitterezők sem, akiket igencsak megosztottak a spanyol cég által piacra dobott unalmas ruhadarabok.

Tyler Ford szerint például túl kellene már lendülnünk azon, hogy az uniszex cuccok kizárólag sima pólókból és játszósnadrágokból állnak.

@concretegravity pedig azt fájlalja, hogy az uniszex stílus a Zara szerint egyet jelent a sovány és fehér emberekkel valamint a csúnya pulóverekkel.

@La_Rain sem esett hasra a Zara legújabb dobásától.

@Magicalgirl szerint pedig a Zara merésznek kikiáltott uniszex vonala nem más, mint szabadidő ruhák pasiknak.

@begeem viszont csak olajat öntött a tűzre, mikor a virágmintás ruhákat állította szembe az androgün darabokkal.

Persze volt, aki üdvözölte a márka első uniszex kollekcióját és hatalmas előrelépésnek tartja az üzleti marketingfogásnak sem utolsó trükköt.

@rachelhopkinst büszkeséggel töltötte el, hogy a Zara nők és férfiak által egyaránt hordható farmert és pulóvert dobott piacra.

Ön mit gondol a férfi és női részlegesen is megvásárolható uniszex kollekcióról? Szavazzon!

Szerintem...

 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek