Két számmal nagyobb ruhákban telelünk a H&M szerint

Bár még csak épphogy megmutattuk a H&M tavaszi Studio kollekcióját, a svéd márka március 2-án este meseszerű díszletek között, hóval borított fákkal, illetve tükrökkel díszített kifutón mutatta be az őszi-téli szezonra szánt darabokat. Az eseménynek a párizsi divathét adott otthont és a negyedórás show-ból kiderült: ha a H&M-en múlik, akkor pizsamában és két számmal nagyobb ruhákban töltjük a telet.

A celeb-modell felhozatalra egyébként nem lehet panasz: ott volt Andreja Pejić transznemű modell, a pozitív testképért kampányoló Ashley Graham, a 70-es évek egyik ikonikus modellje, Pat Cleveland (aki egyébként idén lesz 66 éves), lánya, Anna Cleveland és számos topmodell (például Natashy Poly vagy Jourdan Dunn) is. Mondjuk a bemutató egy kicsit mókásan zárult: az Elle szerkesztői szerint több modell is elesett – van ilyen.

A ruhákról

A H&M szerint az idei őszi-téli szezon (ismét/még mindig) az oversize, azaz túlméretezett ruhákról szól majd - legyen szó nadrágokról, ruhákról vagy akár kabátokról. A semleges színek mellett most is megjelenik a piros mint trendszín és menő lesz még a kígyóminta, illetve a pizsamára hajazó selyemszettek is. Kiegészítők közül ismét nagy hangsúlyt kapnak a masszív bőrcsizmák, de szinte minden modellen láthattunk valamilyen kalapot is, a táskákból pedig a kisebb, városi verzió viszi majd el a szezont. „Ez a kollekció a nők erejéről és szépségéről szól, valamint arról, hogy hogyan fejezzük ki stílusunkkal ezt az erőt. Imádom a határozott szabásvonalak a svéd hagyomány és folklór elemeivel való szembeállítását" – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója.

Természetesen a celebek sem maradtak távol az eseménytől: szerda este megjelent többek között Emma Roberts, Suki Waterhouse, Gabriel-Kane Day-Lewis és Olivia Palermo is. A kicsivel több mint negyedórás bemutatót megnézheti a videón, ha pedig képeket lapozgatna, irány a galéria! A ruhák megvásárlásához szeptember 8-ig kell várnia.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek