Hírnévre vágyik? Nyírassa kopaszra haját!

Elképesztő micsoda ostobaságokra tudnak rákattanni az internetezők, most éppen az váltotta ki a dühüket, hogy egy orosz modell, Julia Andreeva közzétette, ahogyan születésnapja alkalmából kopaszra nyíratja fejét. Ebben semmi különös nincsen, az eredeti videót, amit Andreeva töltött fel a Youtube-ra, alig 70 ezerszer töltötték le, viszont a szemfüles BarberShapp úgy döntött, szakít egy kis nézettséget a modell hajvágásából és azzal a felütéssel posztolta a megvágott videót, hogy „furcsa, stílusos, menő kinézet lehet az új trend”.

Az „új” videón csak a hajvágás első része látható, amikor a fodrász kihasználva, hogy kopaszra fogja nyírni vendége haját, saját kreativitását is beleviszi a munkába és különböző aszimmetrikus rétegeket farag Andreeva szőke frizurájába, bónuszként a pár szál haját ami maradt, még fel is tupírozza. Nos, ezt a videót viszont már több mint 11 milliószor töltötték le, alig egy hét alatt. 

Ez a tépett, kócos pár szál haj tényleg elég borzalmasan néz ki, de az is látszik, hogy a modell és a fodrász is remekül szórakozik – és miért ne tennék?! Kizárólag saját szórakoztatásukra készítették az eredeti videót a hajvágásról: „Andreeva születésnapja alkalmából kért meg, hogy nyírjam le a haját. „Úgy döntöttünk, hogy valami érdekeset készítünk és ezt le is filmezzük” – mondta a fodrász, Aleona Starzhinskaia, aki az orosz HairFucker Studio fodrásza. „Pár óra alatt szőkét csináltam belőle és elkezdtem a vágást, leginkább improvizáció volt az egész” A modell még hozzátette, hogy egyáltalán nem bánná, ha ebből tényleg trend lenne. „Ez csak divat, nem mindennapi hajviselet. De talán a jövőben...”

STYLISH CUT?

Quirky, Stylish and Smooth? Is this a new trend in the making? #StylistLove #ScissorsCut #HairCut Hair - Aleona StarzhinskaiaModel - Julia AndreevaVideo - Vitalii SuzdalevCheckout Aleona's Instagram page https://www.instagram.com/aleonahairs/ or the HairFucker youtube page for more! https://www.youtube.com/channel/UCIGAKC2RfTdiRqsqf1ZmrWw/videos

Posted by Barbershapp on Saturday, 20 February 2016

Ha ön is arra szánná el magát, hogy megválik hosszú hajától, ne az orosz modell példáját vegye alapul, mert igenis van olyan helyzet, amikor irtó menő rengeteg hajtól megszabadulni.

Oszd meg másokkal is!
Mustra