A hajfestéktől a szemszíne is megváltozik

Mindig mosolyogva nézem a drogériákban a hajfestékek csomagolását: van, hogy egy nő ugyanazon fotója öt-hat dobozon is szerepel - természetesen, mindegyiken az árnyalatnak megfelelő Photoshop-utómunkával. Szintén a képszerkesztő programra bízta magát a Schwarzkopf egyik munkatársa is, amikor megalkotta az alábbi fotót - amivel egyébként a márka az egyik barna színű festékének hatását szerette volna bemutatni. Csakhogy a retusálás annyira jól sikerült, hogy a szemből nemcsak jóval nagyobb lett, de a színe is megváltozott zöldről kékre.

Természetesen ezt az oldal követői is észre-, illetve szóvá tették, válaszul pedig a márka próbált valami frappánsat írni (és az ilyenkor kötelező kacsintós szmájlit is bevetni), de sajnos minket nem győzött meg arról, hogy miért is történt ez az egész - és legfőképp mire jó.

A kép jobb oldalára egyébként erről a fotóról montírozták át a lányt - egészen pontosan csak az arcát, ugyanis a haj nem stimmel a két portrén. 

Fokozd a természetes szépséget az #IGORA Nude árnyalatokkal: adj egy intenzív barna hajszínt vendégednek, amit kombinálj...

Posted by Schwarzkopf Professional on Wednesday, 17 February 2016
Oszd meg másokkal is!
Mustra