A 12 legszebb szett az amfAR-ról

Minden évben többször rendezik meg az amfAR gáláját: 2016 első eseményének dátuma február 10-e volt. Mint mindig, most is összegyűjtöttük a (szerintünk) legjobb összeállításokat, így ha továbbolvas, megtudhatja, miben jelent meg az AIDS és HIV gyógyszerek és kutatások fedezésére, illetve a betegek életének jobbá tételére szerveződött egyesület estjén többek között Heidi Klum, Diane Kruger vagy éppen Chanel Iman.

Egyik kedvencünk, Heidi Klum Zuhair Murad-ruhát (köpenyt) viselt, amihez Lorraine Schwartz ékszereket vett fel. Diane Kruger csodálatos ruhája Pradának köszönhető - ez a kék szín tökéletesen passzol a színésznő világos bőréhez és szőke hajához. Blake Lively Chanelben mutatkozott, a ruhakölteményhez pedig Louboutin-cipőket húzott. Emily Ratajkowskinál nem tudjuk eldönteni, hogy a testszínű Michael Kors-ruha baklövés vagy zseniális választás, de mivel inkább tetszik, mint nem, ezért bekerült a válogatásba.

A "kevesebb több" kategória győztese mindenképpen Uma Thurman, aki egy Lela Rose-ruhát vett fel és a Chopardtól kapott ékszereket az estére. Andreja Pejićen kívül Petra Nemcova is a zöld mellett döntött: egy Vionnet-ruhát vett fel az alkalomra és a Chopard PR-ja nagyot ment 10-én, ugyanis ő is ettől a márkától viselt ékszereket. A 12 hölgyet megtalálja a galériában: nézze meg őket, majd jöjjön vissza és adja le szavazatát itt lent.

Szavazzon: ki volt a legszebb?

Oszd meg másokkal is!
Mustra