Gyűrűbe sűrített város: menő vagy ciki?

New York, Párizs, Berlin és London legismertebb műemlékei köszönnek vissza Ola Shekhtman kiegészítőin.

A városrajongók 2016-ban sem maradnak kiegészítők nélkül, a karkötőre nyomott térkép és az atlaszos pólók után Ola Shekhtmannak köszönhetően most az olyan híres városokat viselhetjük a kezünkön, mint New York, San Francisco, Washington, London, Berlin, Amszterdam vagy Hongkong – hívja fel a figyelmet a Mymodernmet.com a kézzel készített, aprólékosan kidolgozott ékszerekre, melyeken az adott városok műemlékei láthatóak. Párizs esetében például az Eiffel-torony, a Diadalív, a Moulin Rouge és a Sacre Coeur (Szent-Szív bazilika) is remekül kivehető a kis ékszeren.

A Szibériában született, de Észak-Karolinában felnőtt művész egyébként személyesen is jól ismeri ezeket a városképeket és azok építészeti különlegességeit, mivel inspirációgyűjtés céljából úgy döntött, hogy néhány évente más nagyvárosba teszi át székhelyét. A miniatűr műemlék-egyveleget természetesen meg is vehetjük, ha akarjuk, kedvenc nagyvárosainkért 1359 dollárt, 390 ezer forintot kell fizetni az Etsy.com oldalán, ahol legnagyobb örömünkre ilyen szénhidrátbomba táskákat is be lehet szerezni.

Mi örülnénk, ha ilyen szuvenírrel térhetnénk haza New Yorkból vagy Párizsból, de ön mit gondol az ékszerész városképes projektjéről, menőnek találja a híres épületeket felvonultató gyűrűt vagy semmi eredetit nem lát az ötletben, és inkább a ciki gombot nyomja meg a szavazáskor?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1633) (2106) Ciki!
Mustra