Mégsem okoz allergiás tüneteket az EOS ajakbalzsam

Hátradőlhetnek azok, akik aggódtak a trendi tojásformájú ajakbalzsam, az EOS jövője miatt, mivel a termék minőségét megkérdőjelező per időközben már meg is oldódott – számol be a fashionista.com a 2015-ös év egyik legsikeresebb márkájának (11. helyen végzett) ügyével kapcsolatban. A Kim Kardashian, Hilary Duff, Britney Spears és Miley Cyrus által promózott termékre több vásárlói panasz is érkezett az elmúlt időszakban, a bőrirritációra panaszkodó vevők ráadásul ki is posztolták fotóikat a márka Facebook oldalára, bizonyítva, hogy a termék hólyagos kiütéseket, száradt, repedezett ajkakat,vérzést és bőrkiütést okoz.

A bíróság szerint sem az ajakbalzsam a hibás az allergiás reakciókért.
A bíróság szerint sem az ajakbalzsam a hibás az allergiás reakciókért.facebook.com/eos

A TMZ értesülései szerint a mostani balhét Rachel Cronin robbantotta ki, aki a márka „Summer Fruit” néven futó ízesített balzsama miatt indított pert az EOS ellen. „Hisszük, hogy ez a per nem megalapozott. Termékeink a legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek és megfelelnek minden biztonsági és minőségi előírásnak. Ügyfeleink egészsége és jó közérzete a legfontosabb számunkra, nap mint nap több millióan használják a termékeinket, akik közül sokan arra is szakítanak időt, hogy megosszák velünk tapasztalataikat” - reagált a felperes által előidézett káoszra a márka.

Just adding the finishing touches * @eosproducts

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett fénykép,

„A csomagoláson feltüntetett összetevőkben semmi olyan nincsen, ami bőrgyulladást okozhatna. A termék olyan elfogadott összetevőket tartalmaz, mint a shea vaj, a jojoba olaj vagy az E-vitamin, amelyek kiválóan hidratálják a bőrt anélkül, hogy irritációt okoznának. Azonban fontos megjegyezni, hogy mindenkinek más a bőrtípusa. Vannak, akik érzékenyebben reagálhatnak ezekre az összetevőkre” – mondta a New York-i Bőrgyógyászati Központ vezetője, David E. Bank.

A márka Facebook oldalára posztolták, hogy milyen kiütéseket szereztek a balzsam használata után.
A márka Facebook oldalára posztolták, hogy milyen kiütéseket szereztek a balzsam használata után.facebook.com/eos

„Örömmel jelentjük be, hogy az EOS ellen indított csoportos per a hó elején megoldódott. A termékeink – és ezt a per kimenetele is megerősíti – biztonságosak. Az ajakbalzsamaink hipoallergének, bőrgyógyászok által teszteltek és a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, ami megfelel az iparunk számára előírt összes, független laboratóriumok által végzett biztonsági és minőségi előírásnak. Szeretjük a vásárlóinkat és számunkra az a legfontosabb, hogy örömüket leljék a termékeinkben. Köszönjük, hogy a továbbiakban is támogatnak minket” – olvasható a márka által kiadott közleményben.

„Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan és békés úton sikerült megoldani ezt az ügyet az EOS ajakbalzsakommal kapcsolatban" – mondta a márka ügyvédje, Mark Geragos, aki szerint az ajakbalzsamokról a bemutatott adatok alapján kiderült, hogy hipoallergének, de a biztonság kedvéért ezentúl több információt tüntetnek majd fel a termékről a csomagoláson.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek