A hobbijából gazdagodott meg a szörföslány

Bár sajnos még nincs a nyakunkon a fürdőruha szezon, mégis egy fürdőruhás sikersztorira hívja fel a figyelmet a Dailymail.co.uk, mely a 26 éves ausztrál tervező, Karina Irby történetét mutatja be. A tervezést autodidakta módon elsajátító Irby 2011-ben indította Moana Bikini néven futó márkáját, ami főleg a közösségi média erejének köszönhetően mára olyan sikeres lett, hogy decemberben például ezer darab, 24 különféle stílusú bikinit adott el mindössze 45 perc alatt.

„Amikor belevágtam, körülbelül 100 darab, 12 különféle stílusú bikinit árultam online, ami akkor egy héten belül kelt el. Ez tényleg elképesztő, mert fogalmam sem volt, hogy mire számítsak” – mondja az aranybányának tűnő üzletről Irby, aki állítása szerint a YouTube-on tanulta meg a fürdőruha készítés csínját-bínját.

„Mindig is szerettem az olyan kihívó stílusú darabokat, mint amiket Hawaiin lehet kapni, de ilyeneket Port Macquarien nem árultak. Körülbelül 18-19 évesen voltam Hawaii-on, ahol megihlettek ezek a csodálatos bikinik" – folytatja a több mint 340 ezer követővel rendelkező fiatal üzletasszony, akitől már nemcsak Ausztráliából, de Amerikából, Európából és Oroszországból is rendelnek bikiniket, amik átlagosan 75-120 dollár, 21.629-34.609 forint között mozognak az online butikban.

Which bikini are YOU? Comment your favourite bikini from our #PARADISEFOUND Collection. We might have a surprise install for YOU! #MOANABIKINI.COM****

**MOANA BIKINI** (@moana_bikini) által közzétett fénykép,

„Ajánlatot tett nekem egy ausztráliai disztribútor, de elutasítottam, mert én akartam tervezni a saját fürdőruháimat. Ez nem csupán egy bikini, ez életstílus!" – jegyzi meg Irby, aki ma már Indonéziában gyártatja fiatalos fürdőruháit és reméli, hogy hamarosan a saját mintáit is rányomhatja majd a bikinikre.

„Szeretem a vásárlóimat, szeretek időt szakítani arra, hogy beszélgessek az emberekkel. Ezért is veszem annyira a szívemre, amikor csalódást okozok nekik. Az emberek, akik az Instagramon tartják velem a kapcsolatot, mérgesek vagy csalódottak, amikor kifogyunk a fürdőruhákból. Ezért remélhetőleg idén már képesek leszünk a fejlődésre” – folytatja a Burleigh Heads-i aranypartról dolgozó Irby, aki egy olyan igazi szörfös csajnak tartja magát, aki fürdőruhában tölti az életét. Ide kattintva az Instagramon, itt a Tumbleren, itt pedig a Facebookon követheti az ügyesen meggazdagodó szörföst, aki javarészt saját magán mutatja be az általa tervezett szexi bikiniket a gyönyörűbbnél-gyönyörűbb homokos tengerparton.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek