Ennyiféleképpen hordhatja a kockás inget

Jó pár szezon óta divatban tartják a divatházak a kockás inget, ami nemcsak meleg és kényelmes, de számos holmival variálható is. A kockás darab előnyeivel tisztában vannak a hírességek is, akik a kilencvenes évek divathullámának köszönhetően az elmúlt időszakban is előszeretettel építették be ruhatárukba a sokoldalú és megfizethető viseletet – tálalja a megunhatatlan trendet a Huffington Post.

A hazai fast-fashion üzletekben szinte mindig megtalálható kockás darabot az A-listás színész- és celebnők közül Beyoncé is hordja, a popsztár felsliccelt, szürke bőrszoknyával és tűsarkú bokacsizmával tette nőiessé a klasszikus fazont. A mindössze 17 éves színésznő, Bella Thorne motorosdzsekivel és Chanel hátizsákkal dobja fel piros kockás ingjét, míg a brazil szupermodell, Gisele Bündchen térdcsizmával és derékra kötött bőrdzsekivel tette lezserebbé a Super Bowlra választott felsőrészt.

Szűk farmerrel és hetvenes éveket idéző platformszandállal hordja a kockás inget Reese Witherspoon és Olivia Wild, de menő a derekunkra kanyarítva viselni is, legalábbis Hilary Duff és Vanessa Hudgens szerint egészen biztosan. Naná, hogy nincs celebnős trendajánló Kardashianék nélkül, ezúttal Kourtney Kardashian lőtt egy szelfit az Instagramra, amin kockás felsőben és egy szürke színű velúr combcsizmában pózol követőinek. Nézze meg a galériában, hogy hogyan trendi viselni az örökzöld kockás fazont 2015 második felében!

Wearing @letthelordbewithyou shirt today! Ps: this weather is putting me in the mood for Halloween!

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által közzétett fénykép,

Oszd meg másokkal is!
Mustra