Most azonnal szerezzen be valami csíkosat!

Ahogy pár hónapja a kezeslábasért őrültek meg a celebnők, most legalább annyira rajonganak a csíkos darabokért. Ez a trend kevésbé feltűnő, hiszen a geometriai mintás darabok mindig is szem előtt voltak, az elmúlt hetek fotóit nézegetve viszont nem mehettünk el a tény mellett, hogy nemsokára nekünk is be kell szereznünk valami csíkosat, ha szeretnénk tartani a tempót.

A hírességek közül tizenötöt válogattunk össze a galériánkba, így inspirálódhat akkor is, ha ruhaként, szoknyakényt vagy csak a felsőjén viselné az említett mintát.

Heidi Klum pizsamaszettjéről már megszavaztattuk önöket, de persze a mostani galériánkból sem maradhatott ki. Szintén helyet kapott még Natalie Portman, Olivia Wilde és Paz Vega is – ők csíkos szoknyában vonultak nemrég utcára, míg Davina McCall, Sienna Miller és Diane Kruger a felsőjükön viselték a geometriai mintákat.

Kiemelnénk még az Alexa Chung – Lala Rudge – Lily Allen triót is, akik közül az első kettő csak színben eltérő ruhát, utóbbi pedig azokra hajazó felsőt vett fel: kicsit olyan, mintha a Downton Abbey-ből szabadultak volna, így nem ezek a kedvenc összeállításaink. Leginkább talán Laura Bailey szettjét fogadnánk el (apró módosításokkal), de tetszik az is, hogy Chiara Ferragni feltűnő cipővel viselte az egyébként is hangulatos ruháját. Kattintson a lenti képre és nézze meg a 15 celebnőt, aztán vagy túrjon ön is valami csíkosat a szekrényéből vagy újítson egyet, ha menő akar lenni!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek