Vaginaruhára izgul az Internet népe

Ausztrália egyik legismertebb divattervezője, Wayne Cooper készített egy nyakánál díszített, "Sahara" fantázianévre hallgató maxiruhát. Ebben nem is lenne semmi különös, rengetegen inspirálódnak a sivatagból, a szegecselés is elég átlagos díszítési forma. Senkinek nem is tűnt fel semmi a 219 dolláros ruhán, míg egy ismert blogger, School Mum nem vette meg. De még neki se tűnt fel semmi különös, a szenzációhoz az kellett, hogy a férje szóljon: ezen a ruhán hatalmas puncik vannak. 

A felfedezést jó bloggerhez hűen School Mum azonnal posztolta, és képére rengeteg like érkezett, a legtöbbek szerint ha egyszer meglátod a vaginát a ruhán, nem tudsz már mást látni. Hiába a Szahara meg az ártatlan szabás, a pirosas rombuszminta onnantól csak egyvalami lehet... Egyébként a ruha amellett, hogy elég előnytelen szabású, 100% poliészterből készült és csak kézzel mosható hideg vízben, 219 ausztrál dollárba (44 ezer forint) kerül a Myernél. Ha nem lenne ilyen izgalmas mintája, azt mondanám: ez szabadrablás egy ilyen rongyért. Van felső is, az "csak" 109 ausztrál dollárba fáj (22 ezer forint).

Ha megtetszett önnek a vaginaruha, el kell, hogy keserítsem: csak Ausztrálián belül lehet a Myertől rendelni, viszont jó hír, hogy bárhonnan rányomhat a MENŐ gombra! Szóval ha hordana nem direktbe puncimintásnak készült, mégis puncis ruhát, szavazzon arra, hogy Cooper ruhája menő, ha viszont egyáltalán nem találja viccesnek a drága poliészterruhát, sőt, leveri tőle a víz, nyomjon a CIKI-re!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1639) (2172) Ciki!
Mustra