Menő vagy ciki ha élete párjának alsógatyáján egy szurikáta szörfözik vagy kitör a vulkán?

Az Outlet.hu oldalon 3D mintás alsónadrágokat árulnak, abból is a vicceskedős fajtát. Illetve reméljük, hogy viccnek szánják, a kiscicás, banános, pizzás vagy éppen Dávid szobros alsónadrágokat. Az 5950 forintos alsóneműkből baromi sok fajtát rendelhet és 21-30 nap múlva már feszíthet is a Mona Lisában a randin. 

A vicceskedő alsónadrágok anyaga 82% nylon és 18% elasztán, ami nem túl egészséges és kellemes, de hát ha valaki vicceskedni szeretne, annak persze nem szabad, hogy egy olyan apróság, mint az izzadás, elvegye a kedvét. Múltkor nőknek mutattunk pizzás tangát, amiről akkor azt írták, hogy azért is jó, mert oldja a feszültséget, ha például prezentálnia kell.

Azt nem tudjuk mit old, ha szörföző szurikáta mögé rejti ennek viselője férfiasságát, de azt tanácsoljuk férfi olvasóinknak, hogy amennyiben randira szánja és a lány nem rohan el azonnal, mihelyst megmutatja neki, akkor becsülje meg őt jól, mert pont önnek teremtették. A legkevésbé a Born To Fuck, azaz "Szexre születtem" alsót ajánljuk, de a pizzás-kiscicás, fagylaltos, vagy éppen rakétakilövéses darabokat is csak akkor vegye fel, ha úgy érzi, hogy a kapcsolata bármit, de tényleg bármit kibír. A galériában megmutatjuk a darabokat, ön pedig döntsön, hogy menő vagy ciki a poénkodós, műszálas alsó. 

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1938) (2856) Ciki!
Mustra