Íme 6 öltözködési tanács a nehéz napokra

Mindannyiunkkal megesik, hogy bizonyos napokon már-már kínszenvedés a felkelés, az öltözködésnél pedig csak fokozódik a helyzet. Sajnos a reggeli életundor ellenére is bele kell vágni a napba, amit még nehezebbé tesz, hogy nem ülhetünk be a kedvenc elnyűtt fősulis pólónkban az irodába. Az ilyen esetekre kínál egyszerűen kivitelezhető öltözködési tippeket a Huffington Post, mely néhány jól öltözött Instagramozón keresztül mutatja meg, hogy milyen szereléseket érdemes bevetni a negatívan induló nap átvészelése érdekében.

1.

Bátran húzzon a ruha alá nadrágot, mert néha valóban megesik, hogy a harisnya nem elég. Ez a stílus leginkább egy csinos loafer cipővel és egy lezserebb ingruhával mutat a legjobban.

When I wear dresses with pants & meet brother for #bookclubmondays ... It looks like this. #ootd

Jacey Duprie (@damselindior) által közzétett fénykép,

2.

Kitűnő választás a monokróm együttes. Ebben az esetben garantáltan nem kell aggódnia, hogy milyen színű, illetve mintájú szoknyát vagy nadrágot passzintson a felsőjéhez.

3.

Lezser maxiruha, amihez elengedhetetlen a görnyedt testtartás. Ebben az esetben kísérletezhetünk akár a mintákkal és a színekkel is.

Heading backstage at Herve Leger followed by Mara Hoffman * / @tresemme #TRESnyfw

Arielle Noa Charnas (@somethingnavy) által közzétett fénykép,

4.

Bombabiztos trükk az overál, mivel ebben az esetben már semmi más ruhadarabra nincs szükségünk. A jó ideje divatban tartott kezeslábas kényelmes bakanccsal, törpesarkú cipővel és edzőcipővel is menő a szezonban.

5.

A jó öreg játszósnadrág vagy tréninggatya, amit a hűvös szezonban olyan kiegészítőkkel dobhatunk fel, mint egy gondosan megválasztott zokni, sál vagy sapka, de 2015-ben második felében különösen népszerűek a minőségi bőrkesztyűk is.

Cold as ice. #woodwoodxdisney #isabelmarantetoile #realitystudio #drmartens #woodwood *up on the blog //

THIS IS JANE WAYNE .COM (@nikejane) által közzétett fénykép,

6.

A legjobbakkal is előfordul, hogy túlméretezett pulóverre, kardigánra vagy melegítőre cserélik le az elegáns harisnyát és kis kosztümöt. Ebben az esetben ügyeljünk rá, hogy valamilyen csinosabb blúzzal vagy kiegészítővel ellensúlyozzuk a hatást.

New on #TropRouge. Details on Troprouge.com * @theserenagoh

Christina Caradona (@troprouge) által közzétett fénykép,

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek