900 fős várólista van erre a kis fekete ruhára

Nemcsak az elcseszett foltos haj a menő a huszonéves New York-i nők körében, hanem a remek befektetésnek kikiáltott kis fekete ruha is, amire 900 fős várólista van az MM LaFleur néven futó márkánál. A klasszikus szabású ruha népszerűsége meglepte a Refinery29 szerkesztőségét is, akik hozzánk hasonlóan értetlenül állnak a jelenség előtt, mivel a rekordgyorsasággal elkapkodott darab a sikernek köszönhetően olyan keresett termékekkel került egy lapra, mint az idei szezon slágerének kikiáltott Mansur Gavriel féle vödörtáska vagy az Everlane 100 ezer forintos táskája, amiért valami miatt 7500-an álltak sorba a tavalyi évben.

Ilyen egy várólistás ruha 2015-ben.
Ilyen egy várólistás ruha 2015-ben.mmlafleur.com

A 239 dolláros, azaz 67.479 forintos 'Tory 2.0' néven futó kis feketét egyébként 2013-ban egyszer már piacra dobta a márka, melynek alapítója a pénzügyi tanácsadóként ismertté vált Sarah LaFleur, aki a Zac Posen egykori kreatívigazgatójával, Miyako Nakamurával, a korábban rendszermérnökként dolgozó Narie Fosterrel és a digitális értékesítésben jártas Anie Thorppal karöltve alapította meg márkáját két évvel ezelőtt. Tehát a vezetőség ismeretében végülis semmi meglepő nincs a vérprofi marketingben és a „kultikus kedvenccé” avanzsált ruhában, amit célirányosan olyan keményen dolgozó, határozott nőknek ajánlanak, akiknek szigorú dress code-nak kell megfelelniük a munkájuk során.

Íme a márka céltudatos és sikeres női vezetősége.
Íme a márka céltudatos és sikeres női vezetősége.mmlafleur.com

A klasszikus, átlapolós ruha vonalát követő darab legnagyobb előnye többek között az, hogy minden szezonban elsüthető, strapabíró, a legtöbb női alakon jól mutat, környezetbarát oszakai selyem kreppből készült, mosógépben mosható, légáteresztő és nem gyűrődik. A Business Insider információi szerint a ruhát 2-es, 6-os és 10-es méretben, azaz 32-es, 36-os valamint 40-es méretben kapkodták el az üzletből, akik pedig a napokban rendelték meg, azok október elsejei kiszállításra számíthatnak. A márka oldalán található tájékoztató szerint 2016 januárjáig igyekeznek eleget tenni a leadott rendeléseknek. Ön mit gondol a kissé konzervatív stílusú ruha körüli hisztiről? Szavazzon!

Szerintem...

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra