Kanye vagy North Westen néz ki jobban ugyanaz?

A múltkor már jól kiröhögtük magunkat Kanye West stílusán, most viszont újra vele foglalkozunk. Történt ugyanis, hogy az egyik képügynökség zseniális galériát közölt: olyan képeket válogattak össze, ahol a rapper és kislánya, North West hasonló szettekben parádéznak. A helyzet tehát adta magát, hogy megszavaztassuk önnel: kinek áll jobban a bunda, a fehér garbószerűség vagy éppen a már nevetség tárgyává váló pulóver.

A kinyúlt pulóver

Kin jobb?

Bár elvileg koncepció, mégis igénytelenül fest a 2-3 számmal nagyobb formátlan ruhadarab, amihez West egy fényes anyagú bőrnadrágot és sportcipőt húzott. A pulóver alól kikandikált egy póló és is az arany nyaklánca is – utóbbi volt egyébként az összes ékszer, amit viselt. Nem úgy North West, akire a csillogó fülbevaló mellett még egy méretes fuxot is adtak. A haját összekötötték, a lábaira pedig egy kisméretű bakancs került.

A fehér garbó

És a garbó?

Ezt a fehér garbót talán csak magazinok divatfotózásaihoz tudjuk elképzelni és ezt fenntartjuk Kanye West fotójának megpillantása után is. A szettjének alsó fele egyébként egész jó: a világos, igényesen szaggatott farmer nekünk is nagy kedvencünk és a bézses színű bokacsizmát is elfogadnánk. Úgy látszik, West nem nagyon szereti a táskákat: most sem cipelt magával.

Az ijabbik West (anyja) is farmerrel kombinálta a kötöt anyagból készült felsőt és a már említett fekete bakacsot adták fel hozzá, amiből kilógott a zoknija. A kiegészítők most sem maradtak el: az egyébként decensnek is mondható fülbevaló mellé óriási keresztes medállal ellátott nyakláncot kapott a kétéves.

A bunda

A bunda jobban áll

A végére hagytuk a legjobbat, a bundát – csak remélni tudjuk egyébként, hogy műszőrméből készültek, de esélyes, hogy nem. Az énekes ehhez is bőrnadrágot és melegítőfelsőt húzott fel, a lábaira pedig (talán nem meglepő módon) sportcipő került. Úgy tűnik, túl sokat hallgatta Macklemore Thrift shop című számát.

Bár North Westen is meghökkentő, azért rajta egy fokkal indokoltabb a bunda. Rá ismét bakancsot adtak (most vagy csak ezt az egyet hordja vagy megvették neki száz példányban), a szőrme alá pedig fekete szett került. Feladtuk a leckét, mi?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek