Mi a franc történik Johnny Depp Dior-reklámjában?

A Fashionista oldalán futottunk bele a Dior legújabb parfümreklámjába, amelyben a Sauvage névre keresztelt illatot reklámozza nem más, mint Johnny Depp. Több szempontból is furcsálltuk a választást, hiszen többen is azt nyilatkozták a színészről, hogy durva testszaga van: Perez Hilton 2010-ben írta meg, hogy Depp a zuhanyzás ellen van, Gwyneth Paltrow szerint pedig pacsuli- és dohányszaga van. Ezek a tények viszont eltörpülnek a videó mellett, amelynek másfél percéből konkrétan egy jelenetet sem értünk. Összefoglaljuk önnek a történetet, ami így olvasva is komikus, viszont gondoljon arra: ez a forgatókönyv pár hónappal ezelőtt briefként került ki a kreatívok kezéből.

A videó elején a nagyvárosi félhomályban egyedül zenélő Depp egyszercsak autóba ül, hogy aztán fél nappal később egy kietlen pusztába érjen. Na jó, csak részben kietlen, ugyanis egyszercsak vele szemben (természetesen jobbra tartva) kezd el futni egy bölény, amit a résnyire lehúzott ablaküveg mögül a színész jól szemügyre is vesz.

Ezután továbbhajt, hogy aztán belefékezzen az út melletti homokba és egy ásót elővéve gödröt készíthessen a Karib tenger kalózaiból is ismerős ékszereinek. Amíg ő kövekkel takarja be az elásott kiegészítőket, nehogy valaki rájuk találjon, addig egy kép erejéig láthatjuk a farkast is, aki időközben a semmiből az autó tetején terem. Ezután time-lapse naplemente következik, végül Depp könnyes szemmel búcsúzik.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek