Ne lepődjön meg, ha autószerelőnek öltözik a pasija

Reméljük, sikeresen túltette magát azon a tényen, hogy idén ősszel a férfiak körében (is) népszerű lesz a nagypapanadrág, ugyanis itt az új őrület. Az egyik képügynökség készített egy gyűjtést divatházak kifutós képeiből – olyanokból, amelyeken a férfimodellek overálban láthatóak. Hamarosan mindenki autószerelőnek öltözik majd?

A 70-es évek több fronton támad a divatban és nagyon is úgy néz ki, hogy az idei ősz a 40 évvel ezelőtti korszakról szól majd. (Megjegyezzük, mi egyáltalán nem bánjuk!) Andy Cohen, a Bravo tévécsatorna műsorvezetője egyébként annyira szereti ezt a ruhadarabot, hogy már 2013-ban is viselte, Jonathan Skow, a Mr. Turk márka tervezője pedig azt állítja, az overálja az egyik legkelendőbb termék a kínálatában.

A kisebb divatházak mellett olyan luxuscégek is küldtek a kifutóra kezeslábas modellt, mint például a Kenzo, a 3.1 Phillip Lim, a Lous Vuitton, a Valentino vagy éppen a Versace. Akkor sem kell azonban szomorkodnia, ha nincs több százezer forintja rá, ugyanis a hazánkba is szállító fast-fashion márka, a Topman is felvette a kínálatába.

A képre kattintva eljuthat a galériánkhoz, ahol megnézheti, hogy is képzelték el ezt az egészet a divatcégek, utána pedig – a múltkori nagypapanadrághoz hasonlóan – szavazóboxunkon keresztül fejezze ki a véleményét!

Ön mit gondol?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra