8 híresség, aki már az őszi trendek szerint öltözik

Könyörtelenül a nyakunkban van az őszi szezon, jól tudják ezt a hírességek is, akik természetesen már a nyár utolsó napjaiban is a legújabb trendek szerint léptek az utcára. A Marieclaire.com összeállítását átfutva a hűvösebb időszakban is menő lesz az A-vonalú szoknya, a katonai zubbony és a szűk farmer – nézze meg a hajtás után, hogy milyen átmeneti cuccokban várja a szeptembert Karl Lagerfeld, Kate Moss és Diane Kruger!

Csupa lyuk szoknya Hailee Steinfelden

Hollywood egyik legújabb üdvöskéje, a mindössze 18 éves Hailee Steinfeld tetőtől-talpig Miu-Miu szerelésben jelent meg a Ten Thousand Saint Los Angeles-i premierjének vörös szőnyegén. A csinos színésznő öltöztetője egy őszies árnyalatú, bogyószínű lyukacsos szoknyát és egy fekete-fehér, áttetsző selyemblúzt választott az eseményre. A szett hétköznapias hangulatát egy sárga cluth táskával, valamint egy klasszikus pántos szandállal törte meg.

Virágos bomberdzseki és katonai zubbony Diane Krugeren

Szeretjük a szőke színésznő stílusát, így természetesen a nyárvégi szettjeit is szívesen látnánk a ruhatárunkban. A német származású, 39 éves Kruger egy fekete-fehér együttesben érkezett egy Beverly Hills-i rendezvényre, a Giambattista Valli nadrágkosztüm egyhangúságát pedig egy virágmintás bomberdzsekivel és egy Stuart Weitzman szandállal törte meg. A szupermenő összeállításhoz jól passzolt a franciásan kócos frizura és a kövekkel kirakott láncos táska is. A színésznő nem csak a puccos rendezvényekre indult el őszies ruhákban, nemrég egy orvosi rendelő előtt is átmeneti darabokban, katonai kabátban, barna velúrcsizmában és csipkefelsőben kapták lencsevégre a lesifotósok.

Réteges öltözködés Karl Lagerfeldnél

Bár a Chanel vezetőtervezőjét ritkán (szinte sosem) kapják lencsevégre lenge nyári szerelésekben, azért ez a Saint Tropez-ban viselt elegáns szett talán mégis túlzásnak mondható az augusztusi melegben. A gót stílusú visszafogott szett legalább három réteg ruhából áll, mi nehezen tudjuk elképzelni, hogy kényelmes lehetett a merev fehér gallér, a patchwork stílusú zakó, a szűk fekete farmer és a kesztyű a francia Riviéra egyik legforgalmasabb turistaközpontjában.

Kate Moss idén ősszel sem követi a divatot

A brit szupermodell vélhetően a 2015-ös őszi szezonban sem áll be a sorba és inkább marad a védjegyévé vált lezser rocker stílusnál. Amennyiben a 41 éves Moss öltözködési szokásait koppintaná, szüksége lesz egy fekete sztreccsfarmerre, egy jól szabott fekete blézerre, egy tengerész csíkos felsőre, egy sokat takaró napszemüvegre, francia selyemkendőre, valamint egy minőségi, túlméretezett dizájnertáskára.

Garbóruha és combcsizma Emily Ratajkowskin

A színész karrier felé kacsintgató brit modell szerint combig érő velúrcsizmában és szupermini, garbós pulóverruhában didergünk majd a következő szezonban – hasonló szettek egyébként valóban felbukkantak a Louis Vuitton vagy a J.W. Anderson kifutóján a divathéten. Ratajkowski a népszerű ausztrál márka, a Zimmermann kollekciójából választotta a zsebekkel ellátott fehér ruhát: a tervezőpáros webáruházában átlagosan 1000 ausztrál dollárt, azaz körülbelül 204.880 forintot kérnek egy ilyen falatnyi darabért.

Fűzős velúrruha Kate Bosworthon

A 32 éves amerikai színésznő a Beverly Hills-i Summer TCA Tour nevű rendezvényen sütötte el a Balmain luxusruháját. Ha úgy gondolja, hogy mégsem túl korai velúrba öltözni a nyár utolsó napjaiban, akkor hasonló fűzős velúrszerkót a Topshopnál is vehet, ráadásul ott megfizethető áron, 75 dollárért (kb.20.860 forint) juthat hozzá az őszi szezon egyik slágerdarabjához. Bosworth egyébként nem comb- vagy bokacsizmával kombinálta a hatvanas-hetvenes évek stílusát idéző miniruhát, hanem egy aranyfényű körömcipővel, amit borítékolhatóan mi is kifogunk próbálni az előttünk álló szezonban.

Farmering és rakott szoknya Jamie Chungon

Az egykori televíziós személyiségből lett színésznő kiválóan kombinálja az örökzöld ruhadarabokat a szezonális trendekkel. A 32 éves hírességet nemrég egy merészen kigombolt, világos színű farmeringben kapták lencsevégre, amit az előttünk álló szezon egyik alapdarabjával, fekete-fehér rakott szoknyával és egy Lol-core stílusú, túlméretezett luxustáskával kombinált a Los Angeles-i hőségben. Ilyen blúzból és szoknyából egyébként a legtöbb fast-fashion üzlet betárazott a szezonra.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek