Napi bizarr: buborékfomájú köröm

Ami azt illeti, minket az is meglep, hogy Amerikában még mindig pillanatragasztós műkörmöket csinálnak, de az, hogy a kész terméket nem vékonyítják, hanem direkt megvastagítják, egyenesen borzasztónak tűnik a fullasztó budapesti hőségből. Pedig így van, a Marie Claire szerint ráadásul a buborékforma nem újkeletű dolog, egy ideje már létezik olyan műköröm, ami konkrétan úgy néz ki, mintha rágógumit ragasztottunk volna a körmeinkre, de aki rágyúr a Dr. Bubó-stílusra, annak be fog jönni. A lényeg, hogy most kapta fel az Instagram a technikát, amiért állítólag majd most meg fog őrülni a fél világ. 

Good morning! #bubblenails are trending all over the internet today... YAY or NAY: Are YOU digging this trend?

The List TV (@thelisttv) által közzétett fénykép,

A technikát görbe köröm, illetve púpos köröm néven emlegetik és úgy készül, hogy építenek egy akril-réteget a köröm közepére, levékonyítják a végeit, így megkapják a kerek formát, valahogy így: 

Ha ez nem volt elég, nézze meg ezt is:

Heb jij de #humpnails al gespot? Kijk snel op About Beauty and Fashion voor meer info! #blog #bblog #beautyblog #fashionblog #fashion #mode #beauty #makeup #dutch #thenetherlands #nederland #post #review #outfit #aboutbeautyfashion #fashionphotography #trend #nailart #nails #nagels #humpnails #bubblenails

About Beauty and Fashion (@aboutbeautyfashion_nl) által közzétett fénykép,

Vagy ezt, ami ráadásul még mintás is! További jó keresgélést az Instagramon a #bubblenails hashtag alatt!

#bubbles #cute #bubblenails #nailswag #nailsofinstagram #nailstagram #nailart #nailpolish #nails2inspire

Pretty Nails (@prettynailpix) által közzétett fénykép,

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek