Mi értelme az ilyen sminknek?

A múltkori után újabb sminkvideó miatt őrül meg a világ: most a 22 éves Nicole Matthews kisfilmjét kapták fel, amiben valóban elképesztő átalakuláson megy keresztül – olvasható a Daily Mailen. Bennünk viszont több kérdés is felmerült, el is mondjuk, mik azok.

Matthews videójának a célja az, hogy megmutassa, hogyan lehet – szó szerint – eltüntetni a pattanásokat és a szem alatti sötét karikákat. A lány tudhat valamit, ugyanis az ominózus művét február óta már közel kétmilliószor látták.

A sminkeléshez egyébként hidratálót, primert, alapozót, korrektort, bronzosítót és mattító púdert is használ – pont annyi dolgot, amiből egy szakállas lumberszexuális férfiból is két perc alatt Kim Kardashiant lehetne faragni.

A kicsivel több mint 11 perces videó elején a 22 éves lány teljes sminkben látható és úgy néz ki, mintha lerajzoltatta volna magát valamelyik Váci utcai karikaturistával. Értjük, hogy őt zavarják a bőrhibái, de szerintünk ez már a ló másik oldala: olyan szinten teljesen új arcot fest magának, hogy ha smink nélkül repülne, nem fogadnák el az útlevelét.

Természetesen arra jó, hogy megnézzük, mire is képes a smink – azt viszont fontos hangsúlyozni, hogy ez nem mindennapi viselet (ahogy a bohóckontúr sem). Pláne úgy, hogy Matthews sminkelés közben azt is elmondja, neki ez a mindennapi rutinja, illetve azt is, hogy egyébként nincs problémás bőre. De akkor miért szükséges ez az egész? Kíváncsiak vagyunk a véleményére, szavazzon!

Ön mit gondol?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek